HomeBitcoin NieuwsVolgende bull run kan de Bitcoin koers naar $150k en Ethereum naar...

Volgende bull run kan de Bitcoin koers naar $150k en Ethereum naar de 9.000 dollar

De mede-oprichter van Blockfyre, een bedrijf dat zich bezighoudt met het analyseren van crypto, denk dat een volgende bull run de Bitcoin koers naar de $150.000 kan stijgen. Dat geeft Simon Dedic aan op zijn twitter. Niet de hele cryptomarkt zal volgens hem echter profijt hebben van deze bullrun. De betere altcoins zouden volgens zijn voorspelling echter ook flink gaan stijgen.

Live Bitcoin Koers

De cryptogekte van 2017 zien we niet meer terug

Op het moment is de hoogste koers die Bitcoin gehad heeft nog $20.000. Deze koers bereikte de cryptovaluta in december 2017. In 2017 was crypto trending. Er werden veel nieuwe altcoins uitgebracht en investeerders waren bang om een kans te missen. Daardoor werd er ontzettend veel in verschillende coins geïnvesteerd, in de hoop dat ze net zo succesvol zouden worden als Bitcoin. Dat verklaart ook waarom veel altcoins in 2017 flink in waarde zijn gestegen. 

Simon Dedic geeft aan dat hij niet meer verwacht dat er nog eens zo’n rage zal ontstaan dat alle altcoins significant zullen stijgen. Wél verwacht hij dat een Bitcoin bull run ervoor zal zorgen dat de belangrijkste altcoins ook in koers zullen stijgen. Dedic heeft prijsschattingen gemaakt van wat hij dacht dat er gebeuren zou. Zo verwacht hij dat Bitcoin met 1400% zou toenemen ten opzichte van nu bij een volgende bull run. Bitcoin zou dan een koers van $150.000 bereiken. 

Ethereum koers naar de 9.000 dollar?

Volgens Dedic zou Ethereum procentueel gezien nog harder stijgen. De Ethereum koers zou met 3.570% stijgen en daarmee een koers van $9.000 bereiken. Op het moment is Ethereum ongeveer $245 waard. Relatief gezien zijn de verwachtingen voor Chainlink en Tezos zelfs nog groter. De grootste verwachtingen heeft Dedic voor VeChain. Deze altcoin is op het moment $0.007 waard. Dedic verwacht dat dit bedrag bij een volgende bull run van Bitcoin tot $1 zou kunnen stijgen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen