HomeBitcoin Mining NieuwsOnderzoeker Patoshi-patroon, Satoshi is altruïstisch en zal Bitcoin niet uitgeven

Onderzoeker Patoshi-patroon, Satoshi is altruïstisch en zal Bitcoin niet uitgeven

De onderzoeker die de 1,1 miljoen bitcoins van Satoshi Nakamoto wist te identificeren, heeft aangegeven dat hij als gevolg van zijn onderzoek denkt dat Satoshi zijn kapitaal nooit zal uitgeven. Satoshi zou altruïstisch zijn. Volgens Sergio Demian Lerner, kostte het hem drie jaren om fouten wat betreft privacy in de code te herkennen, waardoor hij de 1,1 miljoen bitcoins van Satoshi kon vinden.

De privacy van Satoshi

Het patroon dat ontdekt werd door Sergio Demian Lerner liet een Bitcoin miner zien die een net iets ander algoritme gebruikte. Deze miner heeft 1,1 miljoen Bitcoin gemined en de meeste mensen denken dat deze miner Satoshi Nakamoto is. Lerner geeft aan dat hij niet verder is gaan zoeken, omdat hij de privacy van Satoshi Nakamoto wil respecteren. 

Nooit uitgeven

Lerner gaf aan dat Bitcoin een ontzettend eerlijke cryptovaluta is. Hij gaat ervan uit dat Satoshi zijn bitcoins nooit zal uitgeven. Hij zegt ervan dat als Satoshi inderdaad dezelfde persoon is als de miner die Patoshi genoemd wordt, dat het verleden erop lijkt te wijzen dat hij altruïstisch is. Dat zou voor Bitcoin als valuta ideaal zijn.

Wie is Satoshi?

Satoshi Nakamoto is de persoon die Bitcoin heeft gecreëerd. Niemand weet wat de echte naam van Satoshi Nakamoto is. De oprichter van Bitcoin heeft de nodige maatregelen genomen om anoniem te blijven. Wél zijn er mensen die claimen om Satoshi te zijn, waarvan Craig Wright er één is. Alle signalen lijken echter het tegendeel te bewijzen. Zo claimde Craig Wright over wallets te beschikken, waarmee later een bericht werd ondertekend dat dit niet het geval was.

Binnen de crypto community zijn veel mensen nieuwsgierig naar wie Satoshi nou echt is. Het is maar de vraag of dit ooit bekend zal worden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen