HomeBitcoin Cash NieuwsPrijsanalyse Bitcoin, Ethereum, Ripple, BCH, LTC, TRX, IOTA, XLM, EOS en XMR...

Prijsanalyse Bitcoin, Ethereum, Ripple, BCH, LTC, TRX, IOTA, XLM, EOS en XMR van 27 maart 2020

De laatste keer dat we met een analyse van de top 10 cryptovaluta kwamen, is alweer 3 dagen terug. De afgelopen weken hebben we weer eens kunnen zien dat de cryptovaluta koersen in dit tijdsbestek flink kunnen schommelen. De laatste paar dagen hebben de cryptovaluta zich echter een stuk minder volatiel gedragen. Zo is Bitcoin (BTC) op het moment €6040,78 waard. De afgelopen dagen is de BTC-EUR koers iets gedaald. De koers van Bitcoin lag gisteren bijvoorbeeld nog op €6118,75. Ripple (XRP) stijgt juist en de XRP-EUR koers staat nu op €0,16. De Ethereum (ETH) koers staat nu op €123,11, waarmee er dus, net als bij Bitcoin, sprake is van een lichte daling. 

Hoe staan de overige cryptovaluta ervoor?

Hoe de overige cryptovaluta er op het moment voorstaan? De Bitcoin Cash koers is met een waarde van €203,50 net iets gedaald ten opzichte van gisteren. Voor Litecoin geldt met een koers van €35,73 hetzelfde. TRON, IOTA en EOS zijn respectievelijk €0,0107, €0,123 en €2,09. TRON en IOTA zijn dus licht in waarde gestegen, terwijl de EOS een héél klein beetje in waarde gedaald is. Ook de Monero is licht in koers gedaald en is nu €45,09 waard. De Stellar is juist met ongeveer 2,5% gestegen en is nu €0,0379 waard. 

Zullen de cryptovaluta komende tijd stabieler zijn?

Of we uit deze cijfers kunnen opmaken dat de cryptovaluta de komende periode minder volatiel zal zijn? Dat niet, want één negatief nieuwsbericht over het coronavirus zou de situatie bijvoorbeeld compleet kunnen veranderen. Naar hoe het er nu uitziet, zijn we op de lange termijn echter bullish. Komende dagen verwachten we nog wel dat de koersen van de meeste cryptovaluta licht zullen zakken. Wij zelf vermoeden dat de waarde van Bitcoin tot ongeveer €5.800 zal zakken. Maar Bitcoin zit nu bij een belangrijke grens. Lukt het Bitcoin om uit te breken dan kan de koers zo weer stijgen richting de €7.500.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen