HomeBitcoin NieuwsPrijsanalyse Bitcoin, Ethereum en Ripple van 28 maart 2020

Prijsanalyse Bitcoin, Ethereum en Ripple van 28 maart 2020

Cryptovaluta prijsanalyse: wat hebben de koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple gedaan en wat kunnen we nog verwachten in de komende uren?

Bitcoin koers met een paar honderd dollar gedaald

We beginnen met de nummer 1 cryptovaluta Bitcoin, die vannacht met een paar honderd dollar is gedaald. De Bitcoin koers is vannacht van ongeveer 6.700 dollar gedaald tot onder de $6.300 dollar. Bij een aantal cryptovaluta beurzen kwam de prijs van Bitcoin onder de $6.100. Op dit moment staat de Bitcoin koers op $6.232,61. Vergeleken met gisteren is dat een daling van 6,52 procent in de afgelopen 24 uur.

Ethereum koers net als Bitcoin gedaald

Wanneer de koers van Bitcoin daalt dan zien we meestal de zelfde daling ook bij Ethereum. En dat was vannacht ook weer het geval. De koers van Ethereum is net zoals Bitcoin iets meer dan 6 procent gedaald in de afgelopen 24 uur. Gisteren bewoog de koers van Ethereum zich rond de $137,50 dollar, totdat de koers van Bitcoin daalde. De koers van Ethereum is uiteindelijk onder de $130 dollar uitgekomen en net eronder blijven hangen. OP het moment van schrijven staat de koers van Ethereum op $128,71, dat is een daling van 6,25 procent in de afgelopen 24 uur.

Ripple koers houdt stand

De koers van Ripple reageerde bijna niet op de daling van Bitcoin. Bijna alle top 10 cryptovaluta koersen waren meer dan 5 procent gedaald behalve die van Ripple. Nu staat de Ripple koers op $0,175475, vergeleken met gisteren is dat een daling van 2,66 procent in de afgelopen 24 uur.

Wat kunnen we van Bitcoin verwachten?

In de cryptovaluta prijsanalyse van gisteren gaven we al aan dat het goed mogelijk was dat de koers van Bitcoin zou dalen. Uiteindelijk is dat vannacht ook gebeurd. Na de daling beweegt de koers zicht tussen $6.000 en $6.300. In de komende uren is het mogelijk dat er nog een daling komt richting de $5.800 en misschien wel lager als de koers niet boven de $6.000 kan blijven. Daarnaast kan dit ook de bodem zijn en in dat geval is het goed mogelijk dat de koers weer richting de $6.700 en uiteindelijk nog verder stijgt.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen