HomeBitcoin NieuwsKoop Bitcoin vóór een grote wereldwijde banken crisis!

Koop Bitcoin vóór een grote wereldwijde banken crisis!

Volgens de auteur van Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, komt er snel een grote wereldwijde bankcrisis aan. Vandaag tweette de auteur dat er geen tijd is om nog langer na te denken over het investeren in safe havens. De reden dat Kiyosaki denkt dat die bankcrisis er komt, is omdat Warren Buffett zijn geld uit de banken heeft gehaald. In zijn tweet vraagt Kiyosaki aan lezers hoeveel goud, zilver en Bitcoin ze hebben.

Live Bitcoin Euro Koers

Kiyosaki positief over Bitcoin

Het is al langer bekend dat Kiyosaki positief is over Bitcoin. Hij geeft mensen al vaker het advies om in Bitcoin te investeren en houdt zich ook veel bezig met het neerwaartse traject van fiatvaluta. Nu de crisis omtrent het coronavirus er is, doet Kiyosaki alleen maar meer oproepen om te investeren in Bitcoin. Overigens is hij niet de enige binnen de cryptocommunity die het gevoel heeft dat papiergeld straks veel minder waard zal zijn dankzij deze crisis. Sinds maart zijn Bitcoin en edelmetalen enorm in koers gestegen. De Amerikaanse dollar-index daarentegen, heeft zijn laagste stand in twee jaar bereikt.

Deze maand weer zorgen over de wereldeconomie

In augustus zijn er nieuwe zorgen over de toestand van de wereldeconomie. In de Verenigde Staten ligt de balans van de Federal Reserve, die voorheen onder de 7 biljoen dollar dook, nu weer boven dat niveau. Dat is een duidelijk teken van de voortdurende interventie van de centrale bank in de traditionele markten. S&P 500 raakte record-hoogten deze week, ondanks de onzekerheid in verband met het coronavirus en de financiële impact ervan op de gemiddelde Amerikaan. Ondertussen blijven instellingen zich steeds meer richten op Bitcoin als een kans.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen