HomeAltcoin NieuwsKoersen van Holo (HOT), Dogecoin (DOGE) en Stellar (XLM) schieten omhoog vandaag

Koersen van Holo (HOT), Dogecoin (DOGE) en Stellar (XLM) schieten omhoog vandaag

Is het altcoin seizoen begonnen? Gisteren zagen we de koersen van Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) en VeChain (VET) met meer dan 25 procent stijgen. Vandaag zien we de koersen van Holo (HOT), Dogecoin (DOGE) en Stellar (XLM) stijgen met ongeveer 20 procent.

Holo (HOT) grootste stijger van top 100 cryptocurrencies

Holo (HOT) is vandaag met stip de grootste stijger van de top 100 cryptocurrencies, gerangschikt op market cap. In de afgelopen 24 uur is de Holo koers met meer dan 30 procent gestegen, 30,14% op dit moment. De marker cap is met ruim 30 miljoen dollar gestegen. Door deze stijging behoort Holo weer tot de 70 grootste cryptocurrencies van dit moment.

Dogecoin koers stijgt vandaag verder omhoog

Dogecoin Koers Grafiek
Dogecoin Koers Grafiek

Gisteren behoorde Dogecoin tot de grootste stijgers en vandaag zien we de koers nog verder stijgen. In de bovenstaande grafiek kun je zien dat de DOGE koers bijna verdubbeld is sinds 5 juli 2020. In de afgelopen 24 uur is de Dogecoin koers met 19,85% verder gestegen richting de 0.005 dollarcent. Als we de koers van nu vergelijken met die van 7 dagen geleden dan zien we een stijging van 103.41%. Voorlopig lijkt het erop dat de stijging nog niet voorbij is.

Stellar koers onderweg naar de 10 dollarcent?

De derde grote stijger van vandaag en tevens ook de grootste stijger van de top 20 cryptocurrencies is Steller (XLM). Sinds gisteren is de Stellar koers met 18,66% gestegen. Op het moment van schrijven staat de koers nog net onder de 10 dollarcent. De laatste keer dat de Stellar koers boven de 10 dollarcent stond is al meer dan een jaar geleden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen