HomeBitcoin NieuwsJim Jefferies heeft vier keer zoveel Bitcoin als Elon Musk in zijn...

Jim Jefferies heeft vier keer zoveel Bitcoin als Elon Musk in zijn bezit

De Australische komiek Jim Jefferies heeft meer Bitcoin in zijn bezit dan miljardair Elon Musk. Dat onthulde de komiek tijdens zijn podcast I Don’t Know About That aan Kiana “Invest Diva” Danial. Doorgaans kiezen zijn medewerkers expres voor onderwerpen waar Jefferies weinig kennis van heeft. Blijkbaar had de komiek nu dus meer kennis van het onderwerp dan zij dachten.

Voor de grap Bitcoin gekocht

Jefferies gaf aan in het bezit te zijn van een Bitcoin. Hij kocht het vooral voor de grap om op de Robinhood applicatie uit te kunnen proberen wat crypto nou precies is. De komiek gaf aan dat zijn Bitcoin op het moment $9.612 waard is. Danial merkte echter op dat hij de crypto nog niet in een wallet heeft geplaatst, en gaf aan “Not your keys, not your Bitcoin”.

De aankoop van 1 Bitcoin zorgde ervoor dat Jefferies meer Bitcoin bezit dan Elon Musk. Elon Musk is namelijk in het bezit van slechts 0,25 Bitcoin. Op het moment van schrijven is dat ongeveer $2333,50 waard. Jefferies zou netto ongeveer $9 miljoen waard zijn. Zijn Bitcoin is dus slechts een fractie van zijn totale kapitaal. 

Kritiek op de uitleg van Danial

Er kwam vrij veel kritiek vanuit de cryptocommunity op de uitleg van Danial over blockchain en crypto. Twitter gebruiker Westy447 maakte de vergelijking met een kat die aan vissen uitlegt hoe ze moeten fietsen. Dat omdat de kennis van Danial volgens hem, en veel anderen binnen de cryptocommunity, blijkbaar niet voldoende was.

Marty Bent, een bekend podcaster over crypto, bood zelfs aan om Danial te vervangen. Jefferies is overigens de tweede grote komiek die deze week interesse toonde in een podcast. Eerder deze week kwam het nieuwsbericht dat ook komiek Bill Burr in crypto geïnvesteerd heeft.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen