HomeAltcoin NieuwsKoersen van Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) en VeChain (VET) meer dan 25...

Koersen van Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) en VeChain (VET) meer dan 25 procent gestegen

Dit zijn de 3 beste altcoins van de afgelopen 24 uur. De Dogecoin koers is het hardst gestegen gevolgd door Cardano en VeChain. Dit zijn de enige 3 top 100 cryptocurrencies waarvan de koers meer dan 20 procent is gestegen sinds gisteren.

Dogecoin koers meer dan 50 procent gestegen

Van de top 100 cryptocurrencies is de Dogecoin koers het hardst gestegen. In de afgelopen 24 uur is de koers van Dogecoin met 50,84% gestegen. Op het moment van schrijven staat de DOGE koers op $0,003921. Door een video die viral ging op TikTok is de koers van DOGE zo hard gestegen. Waarschijnlijk hebben veel mensen Dogecoin gekocht in door die video.

VeChain koes ruim 30 procent gestegen

Op de tweede plaats staat VeChain met een stijging van meer dan 30 procent sinds gisteren. De VeChain koers is in de afgelopen 24 uur met 31,28% gestegen en staat nu op $0,019807. Gisteren stond de koers nog rond de $0,015 dollar, Door de koersstijging is VeChain gestegen naar de achttiende plek met een market cap van ruim 1 miljard dollar. In 24 uur tijd is de market cap met bijna 300 miljoen dollar gestegen.

Cardano koers plus 25 procent

Van de top 10 cryptocurrencies, gerangschikt op market cap, is Cardano met stip de grootste stijger. Sinds gisteren is de Cardano koers met meer dan 25 procent gestegen, 25,92%. Cardano is door de stijging naar de zesde plek gestegen met een market cap van bijna 3.5 miljard dollar. Hert verschil met de nummer 5, Bitcoin Cash, is nu nog ongeveer 1.5 miljard dollar.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen