HomeBlockchain NieuwsCommunistische Partij van China komt met lesmateriaal over crypto

Communistische Partij van China komt met lesmateriaal over crypto

Een instelling voor hoger onderwijs in China, waar functionarissen van de Communistische Partij van China worden opgeleid, heeft een boek gepubliceerd waarin uitleg wordt gegeven over cryptovaluta. Deze informatie is afkomstig van een Chinees nieuwsbericht. Daarin vermeldt men dat the Central Committee of the Communist Party of China het boek heeft gepubliceerd op 19 mei. Het boek is onderdeel van een serie boeken over disruptieve technologie. Zo werd in een eerder boek al over AI gesproken. Een ander onderwerp in de boekenserie was de blockchain.

De boeken hebben als doel om de functionarissen van de partij, en ook het grote publiek, meer informatie te verschaffen over deze trends op technisch gebied. 

De oorsprong van fiat valuta

Het boek begint met de geschiedenis van fiat valuta. Uiteindelijk wordt er ook over de Bitcoin verteld. Er wordt precies uitgelegd wat crypto exchanges zijn. Bovendien wordt ook de regelgeving rondom crypto besproken. Een volledig hoofdstuk is toegewijd aan Central Bank Digital Currencies. Hierin wordt de strategie achter de nieuwe digitale yuan uitgelegd. Bovendien wordt er ook besproken welke impact men verwacht dat dit op het huidige betaalsysteem zal hebben.

Er worden verschillende crypto’s geanalyseerd in het boek. Bovendien waarschuwt het boek ook dat super-soevereine crypto’s risico’s kunnen hebben. Om deze reden worden er in het boek ook maatregelen voorgesteld. 

Pilot projecten

In China zijn er in verschillende regio’s al pilot projecten in gang gezet. Zo wordt de digitale yuan in een aantal regio’s al getest. Bovendien zou ook Binance weer teruggekeerd zijn naar China. Het nieuwe domein is geregistreerd bij de Chinese regering. Dit neemt niet weg dat de Bank of China nog steeds anti-crypto is. 

Wij zijn benieuwd naar de ontwikkelingen van de digitale yuan en crypto in het algemeen in China. Ben jij dit ook? Houd ons platform dan in de gaten!

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen