HomeBitcoin NieuwsVolgens Tuur Demeester is een Bitcoin-koers van meer dan $50.000 niet ondenkbaar

Volgens Tuur Demeester is een Bitcoin-koers van meer dan $50.000 niet ondenkbaar

Bitcoininvesteerder en analist Tuur Demeester geeft aan dat hij niet verwacht dat de Bitcoin euro koers onder de 5.500 euro, $6.000, zal zakken na de halving. Hij verwacht dat de prijs in de toekomst minstens $50.000 zal zijn. Demeester geeft in een video op het Youtube-kanaal van Messari aan dat Bitcoin na de Bitcoin halving weer een bull market heeft. Bitcoin zou het laagste punt al gepasseerd zijn in maart dit jaar.

Bitcoin Halving 2020: The Bitcoin Reformation with Tuur Demeester

Demeester geeft ook aan dat hij verwacht dat de inflaties van fiat valuta ervoor kunnen zorgen dat de prijs van crypto toeneemt. Hij geeft aan dat hij dan ook niet denkt dat een doel van $50.000 onrealistisch is. Demeester verwacht zelfs een prijs van ergens tussen de $50.000 en $100.000. 

Live Bitcoin koers grafiek

Hoe zal de Bitcoin koers stijgen?

Demeester geeft aan dat vooral organisaties geïnteresseerd zijn in Bitcoin. Organisaties zouden zich op het moment haasten om in de crypto te beleggen. Demeester geeft aan dat als deze organisaties en whales veel Bitcoin in bezit krijgen, dat Bitcoin waarschijnlijk nog harder zal gaan stijgen. 

Benieuwd naar het rapport van Tuur Demeester? Deze kun je in onderstaande tweet terugvinden:

Alhoewel Tuur Demeester zeer positief is, zijn er andere analisten die voorzichtiger zijn met hun voorspellingen. Zo geeft de CEO van BitMEX bijvoorbeeld aan dat de koers ook weer naar $3.000 zou kunnen zakken. Hij verwacht echter dat Bitcoin eind dit jaar een prijs van $20.000 zal hebben.

Benieuwd naar wat Bitcoin op kortere en langere termijn doet?

Ben jij benieuwd naar wat Bitcoin op de kortere en langere termijn doet? Houd ons platform dan goed in de gaten, want hier vind je dagelijks interessante updates. We delen hier onder andere de voorspellingen van analisten als Demeester.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen