HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers analyse 2020 van week 13

Bitcoin koers analyse 2020 van week 13

In de Bitcoin koers analyse van week 12 gaven we aan dat we op de korte termijn verwachtten dat de Bitcoin koers even in waarde zou blijven dalen. Onze verwachtingen bleven echter niet te kloppen, want in het begin van week 13 stopte de koers van Bitcoin met dalen. Op maandag steeg Bitcoin zelfs in waarde van €5459,70 naar €5859,60. Het grootste gedeelte van de week heeft de waarde van Bitcoin hierna stabiel boven de €6000 gelegen. Zaterdag begon de koers van de Bitcoin pas weer te kelderen. Zo lag de koers zaterdag om 15:00 weer op €5620,80. Ook zondag is de koers van de Bitcoin licht blijven dalen. Overigens lijkt Bitcoin inmiddels weer een aanval op de €6000 te doen.

Wat zijn onze verwachtingen?

Onze verwachtingen zijn bullish. Centrale banken zijn namelijk massaal geld aan het bijprinten vanwege de economische gevolgen van het coronavirus, terwijl Bitcoin een maximale capaciteit heeft. Als het vertrouwen in fiat geld daalt, zullen we dit vast en zeker terug zien aan de koers van Bitcoin. Wij verwachten vooralsnog dat Bitcoin de ergste klap als gevolg van het coronavirus al gehad heeft. Nieuws rondom het coronavirus, en de bijbehorende maatregelen, kunnen echter nog steeds een grote invloed hebben op de koers van Bitcoin.

Is dit hét moment om te investeren?

Of dit het moment is om weer in de Bitcoin te investeren? Wij denken dat Bitcoin een stuk stabieler is dan in week 11. Het vertrouwen in Bitcoin was toen enorm gedaald dankzij de koersdaling als gevolg van de coronacrisis. Inmiddels gedraagt Bitcoin zich een stuk minder volatiel. Dit moet dus zeker geen verkeerd moment zijn om in deze cryptovaluta te investeren. Uiteindelijk is dit echter wel een beslissing die je helemaal zelf moet maken.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen