HomeCrypto NieuwsCryptogame in Augmented Reality voor ‘social distancing’

Cryptogame in Augmented Reality voor ‘social distancing’

Het coronavirus heeft een grote crisis veroorzaakt. Binnen veel branches worden er miljarden euro’s verlies geleden. In deze heftige periode heeft het spel Triffic besloten dat ze gebruikers door cryptovaluta te doneren. Het spel wordt in augmented reality gespeeld. Spelers van de beta-versie krijgen sinds kort de mogelijkheid om speciale spullen zoals gezichtsmaskers en toiletrollen te verzamelen. Spelers helpen om geld op te halen voor de bestrijding van het coronavirus door het spel te spelen. Triffic doneert namelijk een bedrag van maximaal $10,000 aan GPSTokens. Elke keer dat een speler een gezichtsmasker, toiletrol of handreiniger in het spel pakt, doneert het spel deze cryptovaluta.

Social distancing promoten

Nu het coronavirus heerst is social distancing erg belangrijk. Dit is het afstand houden van elkaar, zodat het virus minder snel overgedragen wordt. Zo is het in Nederland verplicht om in openbare ruimtes 1,5 meter afstand van elkaar te houden. In Triffic krijgen spelers de mogelijkheid om vrij te bewegen. Het team achter Triffic geeft aan dat het hen een goed idee leek om aan een belangrijk doel als deze te doneren en om zodoende ook de beta van het spel te promoten.

Triffic spelen

Triffic is gratis te downloaden in Google Play. Op het moment bevindt de game zich in de beta-fase. Dit betekent dat het spel nog niet helemaal af is. 

Het spelletje is overigens niet de enige manier waarop liefhebbers van cryptovaluta hun bijdrage leveren tijdens de corona crisis. Zo wordt Crypto Asia Summit bijvoorbeeld niet verplaatst, maar wordt deze bijeenkomst in plaats daarvan online gehouden. Bovendien is betalen met Bitcoin ook een stuk veiliger dan betalen met contant geld op het moment. Overigens verwachten we dat crypto ook juist nu, in tijden waarin fiat geld onder druk komt te staan, in populariteit zal stijgen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen