HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum, Ripple koers analyse van dinsdag 25 augustus 2020

Bitcoin, Ethereum, Ripple koers analyse van dinsdag 25 augustus 2020

Koersanalyse van de top 3 cryptocurrencies van dit moment: hoe staan de koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple er deze week voor? In deze crypto prijsanalyse kijken we naar de koersverloop van de 3 grootste cryptocurrencies. Wat hebben de koersen de afgelopen dagen gedaan en hoe staan de crypto koersen er nu voor.

Bitcoin koers

Vandaag lukte het de bulls niet langer om de EMA van Bitcoin nog langer te verdedigen. Het is daardoor goed mogelijk dat de Bitcoin koers verder naar de $11.000 daalt. Daarna zou een daling tot $10.400 zelfs mogelijk zijn. Uiteraard zullen de bulls dat niet zomaar toelaten. Het is dan ook nog maar de vraag hoe hard en lang Bitcoin daadwerkelijk zal dalen. Op het moment van schrijven is de koers $11.403,40.

Ethereum koers

Ether is de laatste dagen een aantal keer onder het EMA gekomen. Ook vandaag is dat het geval en heeft Ether een koers van $383,37 op het moment van schrijven. De kans is dan ook aanwezig dat de Ethereum prijs hierdoor tot $366 zal zakken. Als de bears erin slagen om ook dat supportniveau te breken, dan zal de koers zelfs nog verder dalen.

Ripple koers

Het zal weinig verrassend zijn dat ook Ripple even een lagere koers heeft. Op het moment van schrijven is de XRP koers $0,2776. De bulls lijken echter wel weerstand te leveren. Het is ook voor Ripple dus even afwachten hoe ver de munt in koers zal dalen.

Een bewogen week

De afgelopen tijd ging het erg goed met de grote cryptomunten. Even werd er weer een bull run als die in 2017 verwacht. De laatste dagen zijn de koersen echter weer de andere kant opgegaan. Dat hoeft overigens niets over de middellange termijn te zeggen. Zo zijn veel analisten positief zolang Bitcoin boven de $10.000 blijft. We raden je aan om de belangrijkste cryptomunten komende tijd goed in de gaten te houden. Blijf ook ons platform regelmatig controleren, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rondom crypto.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen