HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple koers analyse van 19 augustus 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple koers analyse van 19 augustus 2020

Bij Cryptovalutanieuws.nl publiceren we met enige regelmatig een analyse van de belangrijkste cryptovaluta. Hieronder lees je wat de koersen van Bitcoin, Ethereum en Ripple de afgelopen tijd hebben gedaan, waar je op moet letten de komende tijd en wat je de komende tijd van de koers kunt verwachten.

Bitcoin koers

Maandag slaagde de Bitcoin koers erin om boven de overheadweerstand van $12.113,50 uit te breken. Het lukte de bulls echter niet om boven dat weerstandsniveau te houden. Dinsdagnacht daalde de koers weer naar onder de $12.000. Toch wil dat niet per se zeggen dat het slecht gaat met Bitcoin, want er zijn veel bullish signalen. Zo zou Bitcoin een winstgevendheid van meer dan UTXO 95% hebben op het moment. Dat zou volgens Glassnode over het algemeen wijzen op een korte en intense bull run.

Ethereum koers

Bij Ethereum hebben bulls enige tijd de leiding gehad. Echter, is Bitcoin vandaag onder de EMA gezakt. Op het moment van schrijven heeft Ethereum namelijk een koers van $412. Mogelijk zakt de Ethereum koers naar ongeveer $366. Daarna is het afwachten hoe lang het duurt voordat de koers weer zal stijgen.

Ripple koers

Welke kant Ripple op zal gaan, is nog moeilijk te zeggen. Op het moment staat de XRP koers op $0,2930. De overheadweerstand ligt rond de $0,33. Mocht Ripple boven de overheadweerstand weten te sluiten, dan kan dit tot een stijging naar $0,40 leiden. Komt Ripple echter onder de $0,28 kan dat slechte gevolgen hebben. Het zou tot een koersdaling naar ongeveer $0,2685 kunnen leiden. Het is dus even aankijken wat Ripple vandaag en morgen gaat doen.

Houd ons platform in de gaten

Ben jij benieuwd hoe de koersen van de verschillende cryptovaluta’s veranderen? Dan is het aan te raden om ons platform goed in de gaten te houden. Niet alleen posten we regelmatig analyses, maar ook houden we je op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes rondom crypto.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen