Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeCrypto NieuwsWil Ripple de “Amazon” van de cryptovaluta worden?

Wil Ripple de “Amazon” van de cryptovaluta worden?

spot_img

Blockchain firma Ripple wordt veel besproken, maar is van plan om nog veel belangrijker te worden in de wereld van de cryptovaluta. Momenteel verzorgt Ripple grensoverschrijdende betalingen in samenwerking met nationale en internationale banken, maar Ripple wil meer doen dan dat alleen blijkt.

Ripple heeft zich de afgelopen vijf jaar uitsluitend gericht op grensoverschrijdende betalingen toen Brad Garlinhouse als CEO bij het bedrijf kwam. Ondanks het ongekende succes van Ripple als leverancier van softwareoplossingen voor financiële entiteiten, is Ripple blijkbaar tot het besef gekomen dat de kernwaarde van het bedrijf nog steeds ligt in de bijbehorende cryptocurrency XRP en de Ripple-blockchain

Live XRP Koers Grafiek

Herzien van de groeistrategie

Terwijl het bedrijf voornamelijk met banken heeft gewerkt miljoenen heeft gefinancierd voor blockchain en cryptocurrency startups, doet het nu een stap terug en herziet het zijn groeistrategie. Volgens een rapport van de Financial Times zei Ethan Bear, het hoofd van Ripple’s ontwikkelaarsinspanningen, dat ze van “het schrijven van cheques naar het schrijven van code” gaan, wat impliceert dat het bedrijf van plan is om nieuwe toepassingen op het Ripple-netwerk groots te promoten.

Met optimisme over de stap om hun blokchain net zo waardig te maken als de hooggewaardeerde cryptocurrency, zei Garlinghouse dat ze Ripple het Amazon van de cryptocurrencywereld wilden maken. Volgens hem is Amazon begonnen als boekverkoper en Ripple toevallig met betalingen.

Open-source ontwikkelaarsplatform

Het rapport vermeldde ook dat Ripple werkte aan ontwikkelaarstools om te helpen met het creëren van blockchain-gebaseerde applicaties die nieuwe use-cases op het Ripple-netwerk verkennen. Het bedrijf had zijn open-source ontwikkelaarsplatform al in oktober 2019 aangekondigd, maar het was eerder alleen bedoeld voor financieel gerelateerde applicaties.

Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Crypto actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Crypto kopen acties en aanbiedingen!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen