HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple koers analyse van 21 augustus 2020

Bitcoin, Ethereum en Ripple koers analyse van 21 augustus 2020

Woensdag hebben we voor het laatst een koers analyse van Bitcoin, Ethereum en Ripple geplaatst. Inmiddels zijn we twee dagen verder en binnen de cryptowereld kunnen de koersen snel stijgen of dalen. Ben jij benieuwd hoe het nu zit met deze drie belangrijke cryptovaluta? Lees dan verder!

Bitcoin koers

Op het moment van schrijven is de koers van Bitcoin $11.718,90. Alhoewel Bitcoin een aantal dagen terug even wat hoger lag, lijkt het erop dat de koers slechts tijdelijk gecorrigeerd werd. De meeste analisten zijn positief en verwachten dat Bitcoin de komende tijd zal blijven stijgen. Het lijkt erop dat cryptovaluta weer nieuwe investeerders aantrekken. Voor de bulls is het op het moment een uitdaging om de Bitcoin koers boven een prijs van ongeveer $11.515 te houden. Mocht de koers hoger dan $12.460 worden, dan lijkt het erop dat de koers nog een tijd zal blijven stijgen. 

Ethereum koers

Deze woensdag gaven we aan dat Ethereum onder de EMA gezakt was en dat de koers waarschijnlijk flink zou dalen. We hebben afgelopen dagen echter ook kunnen zien dat de bulls hard bezig zijn om de Ethereum koers te verdedigen. Op moment van schrijven is de koers $405,19. Het is nu de vraag hoe snel Ethereum hier weer bovenop weet te komen. Mochten de bulls op deze manier door blijven gaan, dan kan Ethereum na het weekend weer een hogere koers hebben.

Ripple koers

De koers van Ripple is ten opzichte van woensdag weer iets gedaald. Eerder gaven we al aan dat het risicovol wordt als de Ripple koers onder de $0,28 komt. Het is nu dus de vraag of de bears hier vandaag in slagen of dat de bulls in staat zijn om voldoende weerstand te bieden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen