HomeBitcoin NieuwsAustraliërs kunnen nu ook Bitcoin kopen bij het postkantoor

Australiërs kunnen nu ook Bitcoin kopen bij het postkantoor

Dankzij een nieuwe samenwerking is het voor Australiërs inmiddels mogelijk om Bitcoin te kopen bij het postkantoor. Dat zou volgens een aankondiging op 24 juni het geval zijn voor klanten van crypto exchange Bitcoin.com.au.

Bitcoin kopen kan bij meer dan 3.500 Australische postkantoren

Klanten van deze exchange zullen bij meer dan 3.500 Australische postkantoren met Bitcoin kunnen betalen. CEO van dit bedrijf, Holger Arians, geeft aan dat hij denkt dat sommige mensen daardoor eerder geneigd zullen zijn om in cryptovaluta te investeren. Hij zegt dat betalen met Bitcoin bij een Australisch Postkantoor voor veel mensen veiliger aan zal voelen dan online betalen, zeker voor mensen die voor het eerst in crypto investeren.

Klanten van Bitcoin.com.au konden hiervoor al Bitcoin kopen bij 1500 verkooppunten die gebruik maken van het Blueshyft betalingsnetwerk. Blueshyft is opgericht door Kain Warick van Synthetix en het bedrijf werkt ook samen met een aantal andere exchanges.

Steeds meer fysieke locaties om crypto te kopen

Steeds meer fysieke locaties geven consumenten de mogelijkheid om er crypto te kopen. Het aantal Bitcoin ATM’s wereldwijd heeft onlangs ook nog een record verbroken, dit aantal steeg namelijk boven de 8.000 uit. In de Verenigde Staten is het mogelijk om contant geld in te ruilen tegen Bitcoin op meer dan 20.000 verkooppunten. Dat is onder andere mogelijk bij verkooppunten van 7-Eleven, CVS en Rite Aid.

In het begin van 2019 koos een aantal Franse tabakswinkels ervoor om crypto aan te bieden. Vorig jaar september zijn ook alle 7-Eleven winkels in de Filipijnen begonnen met het aanbieden van cryptovaluta. 7-Eleven is een winkelketen waar onder andere broodjes, snacks, sigaretten en frisdrank wordt aangeboden. Op het moment heeft deze winkelketen winkels in 18 verschillende landen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen