HomeEthereum NieuwsVooral de vraag naar Ethereum (ETH) is gestegen

Vooral de vraag naar Ethereum (ETH) is gestegen

Het aantal Ethereum longs is blijven stijgen nadat de Ethereum koers in eind maart dit jaar een record verbrak. De meeste crypto’s blijven weinig longs houden, ondanks dat er naast Bitcoin de afgelopen weken meerdere cryptovaluta in waarde zijn gestegen. Het aantal longs blijft relatief laag sinds de marktcrash in het midden van maart. Voor Ethereum blijkt dit dus niet het geval.

Ethereum heeft veel openstaande longs

Sinds 26 februari is het aantal ETH/USD-longs met 170% gestegen. De crash halverwege maart slaagde er zelfs niet in om de bulls te weerhouden. Ook het aantal ETC/BTC-longs is de afgelopen weken flink gegroeid. De longs stijgen overigens al sinds begin 2019. Vanaf maart 2019 tot begin 2020 was er een stijging van ongeveer 50%. Hierna schoten de ETH/BTC-longs weer snel met 83% omhoog.

Live Ethereum Euro Koers

Altcoins hebben nog weinig longs

De handelsactiviteit rondom andere crypto’s is flink afgenomen sinds men is begonnen met speculeren over de Bitcoin halving en ETH 2.0. Ook voor een aantal crypto’s die men eerder als ‘Ethereum-killers’ omschreef, is dat het geval. 

Behalve dat Ripple een lage prijs had vergeleken met andere top cryptovaluta, nam het aantal longs in slechts twee dagen na “Black Thursday” in maart ook nog eens met 40% af. EOS, dat zichzelf Ethereum-rivaal noemt, zag het aantal longs op 12 maart met 20% dalen. Het duurde een lange tijd voordat EOS/USD aan een herstel begon. 

Tezos deed het voor de crash ontzettend goed. De longs waren van midden-februari tot halverwege maart zelfs met 450% gestegen. De Black Thursday crash bracht hier verandering in. De open longs daalden na de crash met 70%.

Bitcoin longs laatste weken volatiel

De Bitcoin longs zijn de afgelopen weken zeer volatiel geweest. De laatste grote klap voor de Bitcoin longs was die van Black Thursday. Daarvoor was er ook met kerstmis een crash. Bitcoin had zich van die laatste crash overigens al snel hersteld.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen