HomeBitcoin NieuwsVolgens CEO van Grayscale kunnen toezichthouders Bitcoin niet stoppen

Volgens CEO van Grayscale kunnen toezichthouders Bitcoin niet stoppen

Afgelopen weken hebben we verschillende nieuwsberichten over Grayscale uitgebracht. Het bedrijf heeft enorm veel in Bitcoin geïnvesteerd. De eerste periode na de Bitcoin halving was dit zelfs meer dan het aantal nieuwe coins dat er gemined werd. Nu lijkt daar even een stop op te zijn. Grayscale heeft echter aangegeven dat deze stop slechts tijdelijk is. Bovendien lijkt het bedrijf het vertrouwen in Bitcoin niet verloren te zijn. Zo heeft de CEO, Barry Silbert, onlangs aangegeven dat hij niet verwacht dat de overheid Bitcoin nog kan verbieden.

Live Bitcoin Euro Koers

Optimistisch

In een call met investeerders op 16 juli gaf de CEO van Grayscale aan dat hij voorzichtig optimistisch is over  de kans dat de regelgeving in de VS zou verbeteren of in ieder geval niet slechter zou worden voor de cryptocurrency. De relaties met de toezichthouders zouden volgens de CEO veel beter zijn geworden dankzij inspanningen van groepen als Blockchain Association en Coin Center. Volgens Barry Silbert geven deze groepen de beleidsmakers een beter beeld over de voordelen van blockchain en crypto. Hiervoor zou een verbod nog roet in het eten hebben kunnen gooien volgens Silbert, maar die kans zou nu verdwenen zijn.

Grayscale en Bitcoin

Grayscale heeft de afgelopen maanden enorm in crypto geïnvesteerd. Het eerste kwartaal was dat voor ongeveer $503,7 miljoen, het tweede kwartaal $905,8 miljoen. De laatste weken heeft Grayscale nog niet in Bitcoin geïnvesteerd. Het bedrijf geeft alleen aan dat dit slechts een tijdelijke stop is, waarna het bedrijf weer in Bitcoin zal gaan investeren.

De investeringen van Grayscale zijn wel een goed voorbeeld van hoe de vraag naar crypto vanuit organisaties stijgt.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen