HomeBitcoin NieuwsCEO van Binance verwacht dat de Bitcoin koers weer zal uitbreken

CEO van Binance verwacht dat de Bitcoin koers weer zal uitbreken

Changpeng Zhao, de CEO van crypto-exchange Binance, is er nog niet over uit wat uiteindelijk de doorslag zal geven om de Bitcoin koers weer naar de $10.000 te krijgen. Wel heeft hij onlangs in een interview op 19 juli een uitspraak gedaan over hoe stabiel Bitcoin recent is geweest. In het interview met Bloomber Daybreak, gaf Zhao, ook wel CZ genoemd, een reactie op de volatiliteit van crypto. Bitcoin heeft weken lang weinig grote schommelingen gehad. De crypto blijft tussen de $9.000 en $9.500 liggen. Bitcoin heeft op het moment van schrijven een koers van $9.179. 

Changpeng Zhao geeft aan dat zij verwacht dat Bitcoin wel weer zal uitbreken maar dat de crypto op dit moment erg stabiel is. Hij geeft aan dat mensen het al een stablecoin zijn gaan noemen.

Live Bitcoin Euro Koers

Misverstanden over ‘safe havens’

CZ gaf aan dat Bitcoin op dit moment nog te veel correlatie vertoond met traditionele markten. Daardoor is het niet de zogenaamde safe haven waar veel beleggers op hoopten. Changpeng Zhao geeft echter aan dat de traditionele aandelenmarkt duizend keer groter is dan de crypto-markt. Volgens hem zullen mensen hun investeringen in crypto dan ook om willen zetten in geld zodra ze geld verliezen met de aandelenmarkt. Op de lange termijn zal Bitcoin volgens hem echter steeds meer een safe haven vormen.

Uitspraak van John McAfee drie jaar terug

Het is noemenswaardig dat het enkele dagen voor het interview van Changpeng Zhao drie jaar geleden is dat John McAfee een bijzondere uitspraak deed. Drie jaar hiervoor zei McAfee namelijk dat Bitcoin een koers van $500.000 zou bereiken aan het eind van 2020, ”if not, I will eat my dick on national television.”. In mei dit jaar gaf McAfee pas aan dat dit een grap was.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen