Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeAltcoin NieuwsTop 10 cryptovaluta's meer dan 6 procent gedaald, Bitcoin koers onder 6300...

Top 10 cryptovaluta’s meer dan 6 procent gedaald, Bitcoin koers onder 6300 euro

spot_img

Vandaag is de cryptovaluta markt markt rood gekleurd. Alle overige beurzen, zoals de AEX en de Amerikaanse aandelenmarkten zijn gesloten. De handel in Bitcoin sluit nooit, dit gaat altijd door.

Bitcoin koers onderuit vandaag

In de afgelopen dagen zagen we de Bitcoin euro koers tussen de 6700 euro en de 6800 euro bewegen, dat is ongeveer 7100 dollar. Het was wachten op een grotere beweging naar boven of naar beneden. Vandaag zagen we de koers flink dalen tot onder de 6300 euro.Dit is een belangrijke grens. Weet Bitcoin stand te houden dan is het goed mogelijk dat de koers weer stijgt naar de 6700 euro. Zo niet, dan komt er waarschijnlijk een nog grotere crash richting 5700 dollar en lager.

Hoe staan de over cryptovalua’s ervoor?

Wanneer de Bitcoin koers daalt dan zie je dit terug bij de altcoins. Alle top 10 cryptovaluta koersen zijn vandaag flink gedaald. De Ethereum euro koers staat nog net boven de 140 euro op €141.61. Ook de nummer 3 is gedaald, de Ripple euro koers is gedaald naar de €0.1686. Beide cryptovaluta koersen zijn in de afgelopen 24 uur meer dan 6 procent gedaald.

De koersen van Bitcoin Cash, Bitcoin SV zijn respectievelijk met 10 procent en 14 procent gedaald. Bitcoin SV is het meest gedaald van de top 10 cryptovaluta’s gevolgd door Tezos, waarvan de koers meer dan 12 procent gedaald is. Op crypto koers euro kun je zien dat vrijwel de gehele cryptomarkt in het rood staat.

Wat kunnen we in de komende dagen verwachten

Wat de cryptovaluta koersen gaan doen is voor een heel groot deel afhankelijk van wat de Bitcoin koers gaat doen. Houdt Bitcoin stand dit weekend of daalt de koers verder? Normaal gesproken is het vrij rustig in het weekend maar we hebben al een paar keer een paar grote bewegingen gezien van Bitcoin in het weekend. Voorlopig is het afwachten hoe de handel in Bitcoin dit weekend verloopt. Op langere termijn is het goed mogelijk dat er een stijging komt tot ver boven de 6800 euro, omdat de Bitcoin halving steeds dichterbij komt. Normaal gesproken zien we de Bitcoin koers flink stijgen voor een halving.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen