HomeBitcoin Cash NieuwsCryptovaluta koers update van woensdag 8 april 2020

Cryptovaluta koers update van woensdag 8 april 2020

Cryptovaluta koers update: hoe staan de top 10 cryptovaluta’s er vandaag voor? Wat hebben de cryrptovaluta koersen in de afgelopen 24 uur gedaan?

Bitcoin koers licht gedaald

De Bitcoin euro koers staat momenteel op een koers van €6.665,61. Dit betekent dat de koers ten opzichte van gisteren gedaald is. Gisteren schreven we namelijk dat de koers €6.826,94 was. Ook de koers van Ripple is weer iets in waarde gedaald en heeft momenteel een koerswaarde van €0,182. Bij Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin zien we, met koersen van respectievelijk €154,86, €224,86 en €42,08, vergelijkbare dalingen als bij Bitcoin. Ook TRON is iets in waarde gedaald en is op het moment €0,012482 waard. 

De overige cryptovaluta uit de top 10

Over het algemeen hangen de koersen van de altcoins sterk samen met die van Bitcoin. Het zal je dan waarschijnlijk ook niets verbazen dat de koers van EOS eveneens gedaald is. Met een daling van 3,15% staat de EOS koers nu op €2,46. Bij IOTA zien we een nog sterkere daling, namelijk een daling van 5,05%. Daarmee staat de koers van deze cryptovaluta op €0,15281. Stellar daalt ongeveer net zo hard als EOS en heeft nu een koers van €0,04522. Hetzelfde geldt voor Monero, waarvan de koers nu op €52,29 ligt.

Wat zijn de verwachtingen?

Of Bitcoin blijft dalen? Wij verwachten niet dat dit al te lang aan zal houden. Komende dagen wordt Bitcoin Cash interessant om in de gaten te houden. Deze cryptovaluta zal vandaag namelijk een halving krijgen, de eerste halving van Bitcoin Cash zelfs. Volgende maand krijgt ook Bitcoin een halving. Wij verwachten dat de meeste cryptovaluta’s op langere termijn flink in waarde zullen toenemen. Wat de cryptovaluta’s de komende dagen doen, is momenteel nog een kwestie van afwachten of Bitcoin stand kan houden.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen