HomeBitcoin NieuwsOprichter Silkroad: Bitcoin koers kan naar $3200 zakken

Oprichter Silkroad: Bitcoin koers kan naar $3200 zakken

Ross Ulbricht, de oprichter van Silk Road heeft vanuit zijn gevangenis geschreven dat er een kans bestaat dat de Bitcoin koers tot $3200 zakt. De oprichter van het platform, waar vooral illegale drugs verhandeld werd voor Bitcoin, schreef op 14 april dat vooral de markt crash van 12 maart veel invloed zal hebben. Dit zou volgens hem nog tot juni of juli dit jaar tot een bear markt leiden, maar zou zelfs langer aan kunnen houden.

Bitcoin zou $3200 of lager kunnen worden

In december vorig jaar voorspelde Ulbricht dat Bitcoin in een bear markt zou belanden als de prijs onder de $4200 zou uitkomen. In dat scenario zou Bitcoin volgens hem zelfs minder dan $3200 waard worden. Als de cryptovaluta onder dit punt even support zou vinden, geeft hij aan te kunnen voorspellen tot waar de koers ongeveer zal dalen. Hij geeft echter ook aan dat dat een punt is waarop het erg interessant wordt om Bitcoin aan te schaffen.

Ook geeft Ross Ulbricht aan dat hij verwacht dat de koers op de lange termijn wel ontzettend hoge pieken zal vertonen. De hogere pieken zullen dan ook zeker de moeite waard zijn. 

Wie is Ross Ulbricht precies?

Ross Ulbricht is de oprichter van Silk Road. Dit platform was alleen toegankelijk met een proxy en vanaf het deep web. Producten werden betaald met bitcoins. Inmiddels is Ross Ulbricht tot tweemaal levenslang veroordeeld, zonder de mogelijkheid op vervroegde vrijlating. Hij is schuldig bevonden aan het samenzweren om drugs te transporteren, hacken van computers en het witwassen van geld. Ross geeft zelf aan dat hij geen drugs verkocht, maar simpelweg een e-commerce ondernemer is. Er werden ook legale goederen vanaf het platform verkocht. Vanuit de cel maakt de oprichter van Silk Road nog regelmatig analyses van Bitcoin.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen