HomeAltcoin NieuwsPrijsanalyse top 10 cryptovaluta koersen van 15 april 2020

Prijsanalyse top 10 cryptovaluta koersen van 15 april 2020

Op het moment staat één Bitcoin gelijk aan €6214,99. De waarde van Bitcoin is hiermee iets gedaald ten opzichte van gisteren. Ook Ripple is in koers gedaald, en is op dit moment nog €0,17 waard. Opvallend is dat Ethereum vrij stabiel is gebleven. De koers van Ethereum is op dit moment €144,63. Ook Bitcoin Cash is de laatste dagen erg stabiel gebleven. Dat is voor liefhebbers van deze crypto goed om te zien, aangezien deze crypto ook als doel heeft om als betaalmiddel gebruikt te kunnen worden.

Overige top 10 altcoins

Hoe het met de overige crypto’s gaat? Litecoin is minimaal in waarde gedaald, namelijk met 0,37%. TRON is de afgelopen 24 uur met 0,88T% gedaald. De koers van TRON is op dit moment €0,0114. IOTA is iets sterker gedaald, namelijk met 2,45%. Daarmee is de koers op dit moment €0,14173. EOS is amper gedaald de afgelopen 24 uur. Deze crypto is €2,236 waard. In tegenstelling tot de overige crypto’s, is Monero juist in koers gestegen. Met een toename van 1,9% is deze crypto nu €49,77 waard. Stellar is weliswaar gedaald, maar de daling is ook hier minimaal. De koers van Stellar is nu €0,04.

Wat betekent dit?

Als we naar de prijzen van de verschillende cryptovaluta kijken, zien we dat de cryptocurrencies een stuk minder volatiel zijn geworden. De meeste cryptovaluta hebben zich dus grotendeels hersteld van de markt crash een maand geleden. Wél zal Bitcoin de komende maanden waarschijnlijk nog in koers blijven schommelen. Verschillende analisten schatten de kans op hoge pieken en dalen erg groot. Om te kunnen bepalen of Bitcoin interessant is om long te gaan, moeten we eerst zien wanneer de crypto de weerstand rond $7000 met genoeg vertrouwen breekt.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen