HomeBitcoin NieuwsOptimale omstandigheden maken een Bitcoin koers van $1 miljoen logischer dan ooit

Optimale omstandigheden maken een Bitcoin koers van $1 miljoen logischer dan ooit

Volgens Raoul Pal, macro-investeerder en CEO van Real Vision Group, wordt het voor Bitcoin makkelijker dan ooit tevoren om een koers van $40.000 te bereiken en zelfs te overtreffen. Hij geeft aan dat Bitcoin zelfs een koers van $1 miljoen zou kunnen bereiken nu de cryptovaluta weer een koers van $10.000 heeft aangetikt. Vandaag presenteerde Pal grafieken, aan de hand waarvan hij beschrijft hoe de prijs van Bitcoin flink zou kunnen stijgen.

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

Bitcoin zou naar $1 miljoen kunnen stijgen volgens Pal

Pal zegt op Twitter dat ongeacht wat er nu gebeurt, de kans op hogere prijzen enorm is gestegen. Vorige maand bracht Raoul Pal ook al een indrukwekkend rapport uit waarin de voordelen van crypto ten opzichte van fiat-valuta stonden. Nu geeft hij aan dat een koers van $40.000 realistisch is. Volgens hem heeft de Bitcoin koers nu zelfs de potentie om naar $1 miljoen te stijgen.

In lijn met de verwachtingen van PlanB

De voorspellingen die Raoul Pal vandaag deed komen overeen met die van PlanB, de maker van het stock-to-flow verwachtingsmodel van de Bitcoin. Pal verwijst naar dit model. Volgens het model zal de gemiddelde waarde van Bitcoin tussen 2020 en 2024 $288.000 zijn. De maximale potentie van Bitcoin zou volgens het model zelfs dubbel dit bedrag zijn.

Donderdag zorgde Bitcoin voor veel verraste mensen. Bitcoin steeg toen weer naar een getal van vijf cijfers. Daarmee steeg Bitcoin 35% in slechts één week. Bitcoin doet daarmee het tegenovergestelde van de traditionele macro-aandelen, die in mei stopten met stijgen. 

Bitcoin vs fiat geld

Volgens Raoul Pal wordt Bitcoin steeds belangrijker nu landen door de hele wereld problemen ervaren met hun fiat valuta. 

Veel centrale banken zijn massaal geld aan het printen, waardoor inflatie onvermijdbaar zal zijn. Bitcoin wordt vanzelf steeds moeilijker te verkrijgen, waardoor Bitcoin dit gevaar niet kent.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen