HomeCrypto NieuwsNieuw rapport verklaart waarom de handel in Ripple XRP in weekenden afneemt

Nieuw rapport verklaart waarom de handel in Ripple XRP in weekenden afneemt

Een rapport van Flipside Crypto laat zien waarom de handel in XRP in de weekenden steeds sterk afneemt. Het blockchain-inlichtingenbedrijf constateerde de afname in handelsactiviteit in de weekenden en zocht uit waarom dit het geval is. 

Het rapport heeft de naam “4 Things To Know About XRP Money Flows”. In het rapport analyseert het bedrijf de handel in XRP en geven ze aan dat de handelsactiviteit in het weekend sterk afneemt. De theorie van het bedrijf is dat XRP weinig interesse wekt bij consumenten en retailers.

Aan de hand van een grafiek toont Flipside Crypto aan dat de handelsactiviteit van XRP in het weekend veel lager ligt, terwijl dat bij Zilliqa bijvoorbeeld niet het geval is. Bij deze cryptovaluta is er sprake van een redelijk constante handelsactiviteit. Op basis daarvan kun je suggereren dat de handel in XRP vooral bedreven wordt door professionele investeerders.

Flipside Crypto

Flipside Crypto is een bedrijf dat blockchain-bedrijven helpt door het gedrag van cryptobeleggers en andere belanghebbenden te analyseren. Op basis van de data van Flipside Crypto, kunnen de blockchain-projecten een groeistrategie bepalen.

In een interview met een Engelstalig crypto-nieuwsplatform, Cointelegraph, vergelijkt Dave Balter, CEO van Flipside Crypto, XRP met concurrerende cryptovaluta’s. Hij geeft in het interview aan vooral hoge verwachtingen te hebben van Near, Flow, Solana en Celo. Deze blockchains richten zich op de concurrent en kunnen in de ‘echte wereld’ gebruikt worden. Balter geeft bijvoorbeeld aan dat Flow al deals met NBA en Warner Music heeft.

Medeoprichter van Ripple is nog bezig met het verkopen van XRP

Op basis van de data uit het rapport van Flipside Crypto kunnen we er ook vanuit gaan dat Jed McCaleb, medeoprichter van Ripple, nog bezig is met het verkopen van zijn XRP. McCaleb heeft Ripple verlaten om Stellar (XLM) op te richten. Hij heeft op het moment een van de meest actieve XRP-wallets en heeft naar verwachting nog zo’n 65 miljoen XRP in zijn bezit dat hij de komende maanden mogelijk wil verkopen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen