HomeBitcoin NieuwsOok voormalig UFC kampioen besluit om Bitcoin aan te schaffen

Ook voormalig UFC kampioen besluit om Bitcoin aan te schaffen

Eddie Alvarez is een voormalig kampioen in de UFC. Ook hij gaf gisteren via Twitter aan nu eindelijk Bitcoin gekocht te hebben. In deze Engelstalige tweet geeft hij aan niet langer alleen toe te kijken, maar nu ook één Bitcoin gekocht te hebben.

Overtuigt door een andere MMA-vechter

Alvarez geeft aan dat een andere voormalig MMA-kampioen hem overtuigd heeft om Bitcoin aan te schaffen, namelijk Ben Askren. Van hem is al langer bekend dat hij zeer positief is over Bitcoin. Askren is zelfs zo enthousiast over Bitcoin dat hij zijn Twitter display name heeft veranderd in “Bitcoin Halving 13 May”. Met zijn enthousiasme heeft hij nu blijkbaar ook Eddie Alvarez weten te overtuigen om in Bitcoin te investeren. Alvarez geeft aan dat hij nog steeds weinig van Bitcoin afweet, maar dat Askren hem toch heeft weten te overtuigen. Hieronder vind je het bericht dat Eddie Alvarez op Twitter plaatste.

De reacties van twitteraars

Het Twitter-bericht van Alvarez werd op verschillende manieren ontvangen. Michael Novogratz verwelkomt hem bijvoorbeeld bij ‘het team’. Saifedean Ammous heeft hem blijkbaar zijn boek toegestuurd, The Bitcoin Standard. Een ander grapt dat Alvarez nu drugs en zelfs nucleaire wapens kan aanschaffen op het dark net. Daarop reageert Alvarez dat hij niet kan wachten.

Voor op de langere termijn

Wanneer Alvarez gevraagd wordt of hij nou echt $9.000 voor een Bitcoin betaald heeft, geeft hij aan dat de werkelijke prijs zelfs hoger was. Echter, geeft hij aan dat de waarde op dit moment of in de nabije toekomst hem niet veel kan schelen. Hij vertelt dat hij Bitcoin heeft gekocht voor op de langere termijn.

UFC zelf is onlangs ook een samenwerking aangegaan met Chiliz. Dankzij deze samenwerking is het voor fans mogelijk om VIP-plaatsen te bestellen met cryptovaluta.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen