HomeAltcoin NieuwsOfficiële lancering van de Bitvavo App voor iOS en Android - Bitcoin...

Officiële lancering van de Bitvavo App voor iOS en Android – Bitcoin kopen, verkopen en traden

Amsterdam, 2 juli 2020 – Vandaag lanceert Bitvavo officieel haar iOS en Android app. De Bitvavo app biedt dezelfde hoogwaardige dienstverlening als al reeds beschikbaar was op Bitvavo.com, enkel biedt de app nog meer gebruiksgemak. Gebruikers kunnen nu altijd en overal bij hun Bitvavo account.

Meld je aan en download de app en ervaar zelf hoe simpel het is!

Bitvavo App – SImpel, eenvoudig en gebruiksgemak

In tegenstelling tot traditionele aandelenmarkten zijn digitale valuta markten 24 uur per dag 7 dagen per week open. Er kunnen zich dan ook op elk moment van de dag aankoop of verkoop kansen voordoen. Dit betekent dat het voor handelaren in digitale valuta van groot belang is om te beschikken over de juiste mogelijkheden om hier op het gewenste moment op in te kunnen spelen. Met de lancering van de Bitvavo app – welke gefocust is op snelheid, eenvoud en gebruiksgemak – biedt Bitvavo deze mogelijkheid.

Sinds de lancering van het Bitvavo platform zijn er weinig verzoeken die meer zijn binnen gekomen dan het lanceren van een eigen app. Dit komt omdat gebruikers (tot op heden) moesten kiezen tussen gebruiksmogelijkheden en flexibiliteit. Met de lancering van de Bitvavo app is beiden mogelijk nu de belangrijkste functionaliteiten van het Bitvavo platform allemaal beschikbaar zijn in de applicatie. Handelaren kunnen nu altijd en overal de koersen checken, de waardes van hun portfolio inzien en nog makkelijker en sneller orders uitvoeren indien zich een kans voordoet.

Handel de hele maand juli tot €1.000 per dag zonder handelskosten

Om de lancering van de app te vieren biedt Bitvavo de mogelijkheid om de hele maand juli tot €1.000 per dag te handelen zonder handelskosten via de Bitvavo iOS App en Bitvavo Android app. Indien u hiervan gebruik wenst te maken hoeft u enkel de iOS of Android app te downloaden en uw transacties via de app uit te voeren.

Over Bitvavo

Bitvavo wenst digitale valuta’s toegankelijk te maken voor het grote publiek en is marktleider in Nederland en één van de toonaangevende digitale valuta exchanges in Europa, dankzij hun goede reputatie, hun gebruiksvriendelijke platform en de laagste handelskosten van Nederland. Met het lanceren van de nieuwe applicatie wenst Bitvavo digitale valuta nog toegankelijker te maken.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen