HomeAltcoin Nieuws0x (ZRX) koers verdubbeld en Basic Attention Token (BAT) meer dan 20...

0x (ZRX) koers verdubbeld en Basic Attention Token (BAT) meer dan 20 procent gestegen

Deze twee altcoins zijn niet te stoppen vandaag. In de afgelopen 24 uur zijn de crypto koersen van deze twee altcoins minimaal 20 procent gestegen. De grootste stijger is nu al meer dan 40 procent gestegen en in de afgelopen 7 dagen is de prijs al meer dan verdubbeld.

Basic Attention Token (BAT) koers bijna 25 procent gestegen

In slecht 24 uur tijd is de Basic Attention Token (BAT) euro koers met meer dan 20 procent gestegen. Op het moment van schrijven staat de BAT koers op € 0.215645, dat is een stijging van 23.07 procent in de afgelopen 24 uur.

Door de stijging behoort Basic Attention Token tot de 30 grootste cryptocurrencies als het gaat om market cap. BAT staat op plaats 28 met een market cap van meer dan 303 miljoen euro. Het verschil met de nummer 27, NEM (XEM) is nu nog meer dan 30 miljoen euro.

0x (ZRX) koers meer dan 100 procent gestegen

Vorige week was DIgiByte de grote stijger en deze week is het 0x (ZRX). Van deze cryptovaluta is koers meer dan verdubbeld in de afgelopen 7 dagen. Gisteren schreven we al de 0x (ZRX) koers 50 procent was gestegen in de afgelopen 7 dagen. Sinds ons laatste bericht is de 0x (ZRX) koers nog verder gestegen.

Vandaag is 0x de grootste stijger van de top 100 cryptomunten. Alleen al in de afgelopen 24 uur is ZRX met meer dan 40 procent gestegen. Als we kijken naar de afgelopen 7 dagen dan kun je zien dat de 0x (ZRX) koers meer dan verdubbeld is met een stijging van 124 procent.

Met een marketcap van bijna 284 miljoen euro behoort 0x tot de 50 grootste cryptomunten en staat net niet in de top 30. Het verschil met Ontology, de huidige nummer 30, is op dit moment nog rond de 7 miljoen euro.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen