HomeBitcoin NieuwsMeer bullish signalen voor Bitcoin

Meer bullish signalen voor Bitcoin

De koers van Bitcoin is sinds 1 juli met meer dan $2.000 gestegen. Het volume van de meest populaire crypto is dankzij die stijging van iets meer dan $30 miljard naar $344 miljard gestegen. Er zijn echter nog steeds bullish signalen die erop kunnen duiden dat Bitcoin blijft stijgen. Hieronder zullen we de belangrijkste van die bullish signalen benoemen.

De populariteit van Bitcoin blijft groeien

Op 14 Augustus onthulde TradingView dat Tesla de meest bekeken activa in Amerika was op het platform. Een nauwe tweede was Bitcoin, dat ten opzichte van vorig jaar 60% is gestegen. TradingView geeft aan dat Bitcoin niet ver achter lag op Tesla. 

Hoogste hash rate ooit

Op 16 augustus bereikte de totale hash rate van de Bitcoin blockchain een nieuw record. Op dat moment lag de gemiddelde hash rate namelijk op 129,07 miljoen terahash per seconde. Een stijgende hash rate duidt op een stabiele mining brache. Zeker als we nagaan dat de laatste halving nog in mei was. Het duidt er ook op dat miners in de nabije toekomst een hogere koers verwachten.

Live Bitcoin Koers

Zal de koers van Bitcoin blijven stijgen?

De toename van het volume van de cryptomarkt, in combinatie met de populariteit van Bitcoin en de snel stijgende hash rate, kunnen de koers van Bitcoin flink doen stijgen. Het is dan ook aan te raden om Bitcoin de komende tijd goed in de gaten te houden. Dat doe je uiteraard via cryptovalutanieuws.nl. Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws rondom crypto.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen