HomeBitcoin NieuwsPositieve signalen voor Bitcoin, vraag naar bitcoins is flink gestegen

Positieve signalen voor Bitcoin, vraag naar bitcoins is flink gestegen

De belangstelling voor Bitcoin is toegenomen deze zomer. De manier waarop Bitcoin nu groeit heeft veel weg van de Bullrun in 2017. Volgens gegevens van Glassnode is het gemiddelde aantal nieuwe Bitcoin wallets per week inmiddels 140.000. Dat is het hoogste aantal sinds het begin van 2018. Er zijn echter nog meer signalen die laten zien dat het goed gaat met Bitcoin.

Live Bitcoin Euro Koers

Square ziet een enorme vraag

Het betalingsbedrijf Square heeft in het tweede kwartaal van dit jaar bijna $1 miljard aan inkomsten uit Bitcoin gehaald. In de aandeelhoudersbrief van het tweede kwartaal, onthulde Square dat de Bitcoin-inkomsten van dit kwartaal via de Cash App voor $875 miljoen bedroegen. De Cash App heeft 30 miljoen actieve gebruikers.

Vergeleken met het eerste kwartaal van 2018, toen Square voor het eerst Bitcoin begon te ondersteunen, is het huidige cijfer 600% hoger. De brutowinst is ook flink toegenomen en is met $17 miljoen in het tweede kwartaal van dit jaar 711% hoger dan twee jaar geleden.

Square stond al bekend om de aanwezigheid van het bedrijf in de wereld van Bitcoin. Samen met investeringsgigant Grayscale is het zusterbedrijf van Twitter verantwoordelijk voor het opkopen van het leeuwendeel van de nieuwe BTC. 

Google Trends ondersteunt dit

Ook de gegevens van Google Trends laten zien dat de vraag naar bitcoin gestegen is. Er wordt namelijk meer op Bitcoin gezoch dan eerder dit jaar. De belangstelling is te vergelijken met de periode rond de halving in maart en mei. Het lijkt er dus op dat Bitcoin op het moment weer helemaal trending is. Kunnen we een Bullrun zoals die van 2017 verwachten?

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen