Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeCrypto NieuwsLancering Binance in Verenigd Koninkrijk met reclame op bushaltes

Lancering Binance in Verenigd Koninkrijk met reclame op bushaltes

spot_img

Binance wil zich actief gaan richten op de Britse markt, dat blijkt uit reclame waarmee het bedrijf op bushaltes adverteert. Binance, de grootste crypto exchange ter wereld, plaatste afgelopen vrijdag een tweet dat de advertentie op 17 bushaltes in Londen terug te vinden is. De reclame bestaat uit een afbeelding met vier generaties valuta. De laatste generatie is de Bitcoin. Het bedrijf lijkt ermee te willen zeggen dat Bitcoin de opvolger is van de pond. 

Juni dit jaar kondigde Binance al aan dat het bedrijf uit wilde breiden naar de Britse markt. Dit najaar wil het bedrijf het Britse platform lanceren. Op het platform zullen waarschijnlijk 65 verschillende digitale valuta worden aangeboden. Binance zal in het Verenigd Koninkrijk worden geregistreerd door de Financial Conduct Authority.

Aangesloten bij branchevereniging CryptoUK

In het Verenigd Koninkrijk kennen cryptobedrijven een branchevereniging, namelijk CryptoUK. De Britse vleugel van Binance heeft aangegeven zich hierbij aan te gaan sluiten. Sinds kort hebben zich overigens meerdere cryptofirma’s in Londen gevestigd. Zo is er bijvoorbeeld ook reclame van HEX terug te zien op bussen in de stad. Ook Digital richt zich duidelijk op de Britse markt en had onlangs een grote advertentie in de Financial Times. Londen wordt dus steeds belangrijker voor grote cryptobedrijven die op zoek zijn naar investeerders. 

Crypto steeds aantrekkelijker voor het grote publiek

Met de advertenties in het OV van Londen lijkt Binance zich op het grote publiek te richten. Crypto wordt ook in het algemeen steeds aantrekkelijker voor het grote publiek. Opvallend is ook dat er in Afrika steeds vaker op cryptogerelateerde zoektermen wordt gezocht. 

Ben jij benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom cryptovaluta? Houd ons platform dan goed in de gaten!

Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Crypto actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Crypto kopen acties en aanbiedingen!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen