HomeBitcoin NieuwsBitcoin Monetary Maximalist: neem meningen op social media niet te letterlijk

Bitcoin Monetary Maximalist: neem meningen op social media niet te letterlijk

Jameson Lopp, CTO van Casa en tevens mede-oprichter, omschrijft zichzelf als Bitcoin Monetary Maximalist en heeft bovendien een sterke interesse voor altcoins. Onlangs waarschuwde hij dat online meningen niet te serieus genomen moeten worden door het grote publiek. Lopp geeft aan nog geen andere valuta’s te zien die in staat zijn om te concurreren met Bitcoin. Hij gelooft echter wel dat er andere crypto’s zijn die in staat zijn om waarden te brengen die Bitcoin niet heeft. Daarbij kun je onder andere denken aan het digitaliseren van activa.

Live Bitcoin Euro Koers

De INX-munten

Lopp adviseert een blockchain-project dat gebaseerd is op Ethereum. Alhoewel hij potentie ziet in het project, waarschuwt hij dat het bedrijf niet per definitie winstgevend hoeft te worden. Het project moet cryptocurrency en security tokens toegankelijker maken zowel retail- als institutionele beleggers. De mensen die in de zogenaamde INX-munten zullen investeren, zullen gegarandeerd een deel van de winst ontvangen geeft Lopp aan. Hij kan echter niet de garantie geven dat de crypto’s ook winstgevend zullen zijn. Hij geeft aan dat mensen op social media de neiging hebben om controverse te genereren om zodoende meer aandacht te krijgen. Lopp zegt daarom dat mensen die willen investeren, eerst zelf onderzoek moeten doen.

Lopp geeft aan geen investeringsaanbeveling te geven

Jameson Lopp geeft aan dat ook zijn andere opmerkingen over cryptocurrencies geen investeringsaanbevelingen zijn. Eerder werden Lopp en een aantal andere Bitcoin maximalisten ervan beschuldigd dat ze INX zouden shillen. Shilling is het veroorzaken van een kunstmatige hype.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen