Meld je via ons aan bij Bitvavo en handel tot 10.000 euro gratis!

HomeChainLink NieuwsKoersen van ChainLink en Zilliqa meer dan 20% gestegen

Koersen van ChainLink en Zilliqa meer dan 20% gestegen

spot_img

Altcoin koersen schieten omhoog vandaag. De Bitcoin euro koers staat vandaag iets meer dan 1% in het groen. Ondanks de kleine koersbeweging van Bitcoin zijn er 2 altcoins waarvan de koers hard gestegen zijn. In de afgelopen 24 uur zijn de crypto koersen van ChainLink {Link) en Zilliqa (ZIL) met meer dan 20% gestegen. De ChainLink koers heeft door de enorme stijging een nieuwe recordhoogte bereikt van bijna $12.

ChainLink koers plus 23%

Op dit moment staat de ChainLink koers op een winst van 23.17%, gerealiseerd in de afgelopen 24 uur. Vannacht stond de koers nog onder de $10 rond de $9,50. In de afgelopen 24 uur is de koers met meer dan $2 gestegen. De nieuwe all time high werd zojuist gevestigd toen de koers de $11,83 bereikte. Voorlopig houdt de koers van ChainLink stand boven de $11 en is het afwachten of de koers door de $12 grens heen kan.

Zilliqa koers plus 20%

De tweede grote stijger van vandaag is Zilliqa. In de afgelopen 24 uur is de Zilliqa koers met iets meer dan 20% gestegen. Op dit moment staat de koers net boven de 25 dollarcent. In juni stond de koers van Zilliqa ook even boven de 25 dollarcent en steeg de koers verder tot iets boven de 27 dollarcent, dat is de huidige recordhoogte van 2020.

Beste Crypto Acties en Aanbiedingen

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
200+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
Crypto staken voor vergoedingen
Gratis iPhone en Android app
Crypto actie:
- 10.000 euro gratis handelen (nieuwe klanten)
- hoe meer je handelt des te hoger de korting op de fees!
Crypto kopen acties en aanbiedingen!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen