HomeBitcoin NieuwsBitcoin, Ethereum en Ripple prijsanalyse van donderdag 6 augustus

Bitcoin, Ethereum en Ripple prijsanalyse van donderdag 6 augustus

BitcoinEthereum en Ripple zijn 3 van de belangrijkste cryptovaluta’s die we kennen. Ben jij benieuwd naar hoe deze cryptocurrencies het momenteel doen? In onze analyse lees je precies hoe Bitcoin, Ethereum en Ripple zich de afgelopen tijd gedragen hebben! Wat hebben de crypto koersen gedaan en waar wat kunnen we verwachten.

Bitcoin koers

Bitcoin leek voor het weekend richting de $12.000 te gaan. Tijdens het weekend daalde de Bitcoin koers $1.200 binnen enkele minute. Toch lijkt dit beleggers niet af te schrikken. Korte tijd hierna was Bitcoin namelijk alweer herstellende. Op het moment van schrijven heeft Bitcoin een koers van $11.844,40. Mocht Bitcoin een koers van ongeveer $12.115 bereiken, dan lijkt het erop dat Bitcoin nog verder zal stijgen. Bitcoin zal dan eerst richting de $13.000 gaan en mogelijk zelfs richting de $14.000. Rond de $14.000 kan Bitcoin veel weerstand verwachten.

Ethereum koers

Ook met de Ethereum koers lijkt het goed te gaan. Rond een koers van ongeveer $415 ligt een weerstandsniveau. Mocht Ethereum dat weten te breken, dan kan de koers zelfs tot $480 stijgen. Echter, ligt er ook gevaar op de loer. Als Ethereum dat weerstandsniveau niet weet te breken, kan het namelijk helemaal de andere kant op gaan. Ethereum zou dan tot $366 kunnen dalen en mogelijk zelfs nog verder.

Ripple koers

Wanneer we de Ripple koers analyseren, zien we dat de bulls en bears in een strijd verwikkeld zijn. Toch lijkt het erop dat de bulls de bears nog de baas zijn. Ripple kent nu een weerstandsniveau van $0,32 en een ondersteuningsniveau van ongeveer $0,285. Mocht Ripple dat weerstandsniveau doorbreken, dan zal Ripple hoogstwaarschijnlijk blijven stijgen. Daalt Ripple onder het ondersteuningsniveau, dan zal de koers hoogstwaarschijnlijk ook dalen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen