HomeAltcoin NieuwsImplementeren van Sharding en Proof-of-Stake voor Ethereum duurde langer dan verwacht

Implementeren van Sharding en Proof-of-Stake voor Ethereum duurde langer dan verwacht

Tijdens een podcast genaamd de Hashing It Out Podcast, was medeoprichter Vitalik Buterin kortgeleden (2 juli) te gast. Tijdens de show gaf hij aan dat hij het maken van Ethereum tegenwoordig anders zou hebben aangepakt. Zo gaf hij bijvoorbeeld aan dat hij achteraf langer na had moeten denken over zaken als gaskosten. Behalve over enkele kleine aanpassingen, zoals de gaskosten, had Buterin het ook over grote veranderingen rondom Ethereum.

Live Ethereum Koers

‘Veel tijd verspild’

Buterin gaf aan dat veel van de zaken waar de Ethereum-ontwikkelaars in 2015 mee begonnen zijn, veel meer tijd in beslag namen dan vooraf gedacht werd. Noemenswaardig zijn dan vooral Proof-of-Stake en Sharding. 

Volgens Butalin hadden de ontwikkelaars een heel ander schema gehad en beter nagedacht over de werkzaamheden van de verschillende teams als ze vooraf hadden geweten hoeveel tijd het implementeren van deze systemen zou kosten. De blockchain-specialist geeft aan dat hij van bepaalde beslissingen spijt heeft en dat er in dat opzicht veel tijd is verspild. Daarnaast geeft hij in het interview ook aan dat er ook andere technische onderdelen van het netwerk zijn die hij achteraf anders had gedaan.

Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 was oorspronkelijk verwacht in januari van dit jaar, maar het project heeft vertraging opgelopen. Op het officiële blog van Ethereum is te lezen dat er nog actief aan het project gewerkt wordt. Ethereum 2.0 zal hoogstwaarschijnlijk sneller worden dan het huidige systeem. Ethereum 2.0 maakt gebruik van Proof-of-Stake, terwijl de huidige versie gebruik maakt van het Proof-of-Work systeem. Er zijn dan geen miners nodig om de transacties te verifiëren, waardoor de transacties een stuk sneller zullen verlopen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen