HomeCrypto NieuwsHet aantal verkochte XRP enorm gestegen

Het aantal verkochte XRP enorm gestegen

Volgens het driemaandelijkse rapport van Ripple dat op 3 augustus werd vrijgegeven, lag de hoeveelheid verkochte XRP 18,6 keer hoger in het tweede kwartaal van 2020 dan in het eerste kwartaal. Vanaf april tot juni dit jaar zou de verkoop van XRP $32,55 miljoen zijn geweest. Dat vergeleken met $1,75 miljoen in het eerste kwartaal van dit jaar. 

Meer XRP verkocht via OTC

Ripple geeft aan de verhoogde verkoopcijfers van XRP te danken aan de over-the-counter, otc, handel waar het bedrijf de prioriteit aan geeft. Dat maakt naar verluidt deel uit van de inspanningen om de liquiditeit van XRP te verbeteren. Het ODL-transactievolume, On-Demand Liquidity, van Ripple is vergeleken met dezelfde periode vorig jaar 11 keer zo hoog. We kunnen dus wel stellen dat het ontzettend goed gaat met Ripple dit jaar.

Live XRP koersgrafiek

XRP prijsstijgingen van 40%

De afgelopen week bedroegen de prijsstijgingen van Ripple 40%. Op het moment van schrijven is de XRP koers alleen al 8,5% gestegen in de afgelopen 24 uur. Velen voorspellen dat de koers van XRP zelfs kan oplopen tot ver boven de $0,30 als de Bitcoin koers stabiel blijft of verder stijgt. Op dit moment heeft Bitcoin een waarde van $11.228,20. De prijsstijging van XRP heeft blijkbaar ook investeerders aangetrokken. Minstens 30 nieuwe XRP whales hebben nu namelijk tussen de $240.000 en $2,4 miljoen aan XRP in handen. 

Ripple kent nog steeds juridische problemen

Ripple bevindt zich nog steeds midden in een proces. Het bedrijf zou investeerders hebben misleid met positieve claims over XRP. Bovendien werd XRP verkocht zonder dat het geregistreerd werd als effect. Of Ripple hier daadwerkelijk schuldig aan zou zijn, moet dus nog blijken.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen