HomeBitcoin NieuwsHash rate strijd tussen Iran en de VS zou Bitcoin prijs enorm...

Hash rate strijd tussen Iran en de VS zou Bitcoin prijs enorm kunnen doen stijgen

Volgens Max Keiser, zal de koers van Bitcoin $500.000 aantikken, omdat de VS een grote hash rate strijd met Iran en Venezuela aan zal gaan. Sterker nog, het zou al begonnen zijn. Max Keiser verwacht dat de Iraanse en Venezolaanse overheid Trump dwingen om zich op Bitcoin te focussen.

Bitcoin koers naar $500.000?

Tehran beheert al 3% van de totale Bitcoin hash rate. Venezuela heeft Bitcoin-betalingen een korte tijd geaccepteerd. Het zou daarom slechts een kwestie van tijd zijn voordat ook de VS deel zal nemen aan deze strijd volgens Keiser. Hij verwacht dat Venezuela al snel verantwoordelijk zal zijn voor 3 tot 5% van de hash rate. Daarna zal de VS zich gedwongen voelen om mee te doen volgens hem. De VS zou dan proberen om een hash rate van 20% te bereiken, waarna de Bitcoin koers enorm toe zal nemen. De prijs zou naar $400.000 tot $500.000 stijgen.

Volgens Keiser is Bitcoin representatief voor vrijheid van meningsuiting

Keiser geeft aan dat Bitcoin representatief is voor de hervorming van de vrijheid van meningsuiting. Overheden zouden dit voorkomen door de valuta te controleren, waardoor ze meer controle hebben over hun eigen positie. Keizer vergelijkt Bitcoin met de Mona Lisa van de 21e eeuw. Hij geeft aan dat Bitcoin zelfbewust is en het ons observeert door de kwantummechanica van techniek. Keiser geeft zelfs aan dat god Bitcoin gebruikt om de mens te observeren. 

Volgens Keizer is er maar een kant om op te gaan als we individuele vrijheid en gerechtigheid willen, dat is volgens hem Bitcoin.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen