HomeBitcoin NieuwsGerucht over PayPal en Bitcoin verhoogt kansen op Bull-run

Gerucht over PayPal en Bitcoin verhoogt kansen op Bull-run

Dat Bitcoin naar PayPal en Venmo komt is mogelijk gewoon een gerucht. Toch zijn veel mensen in de cryptowereld bullish geworden dankzij de geruchten. Het nieuws dat PayPal mogelijk plant om het kopen en verkopen van Bitcoin aan te bieden op het betaalsysteem met 305 miljoen gebruikers, deed de koers stijgen. 

PayPal bevestigt de plannen nog niet

PayPal wil de plannen nog niet bevestigen, maar toch zijn veel mensen op social media al ontzettend positief. Presentator van RT, Max Keiser, geeft aan dat het plan een zet zou zijn om een betere concurrentiepositie te behalen. Een zusterbedrijf van Twitter, Square, kwam vorig jaar immers al met ondersteuning voor Bitcoin. 

Veel mensen geven ook aan dat de situatie ironisch zou zijn. Het bedrijf PayPal heeft immers de reputatie om erg kritisch over crypto te zijn. PayPal zou volgens developer Jameson Lopp mogelijk hun mogelijkheden uitbreiden om gebruikers en waarde te bevriezen of  te isoleren zonder waarschuwing. Anderen geven aan dat Square een vergelijkbare werkwijze hanteert als PayPal mogelijk zou gaan doen.

Bitcoin naar $12.000?

Ondertussen hebben veel analisten dankzij het nieuws andere ideeën gekregen over de prijsveranderingen de komende tijd. Als de Bitcoin koers boven de $9.600 uitstijgt, is de kans groot dat de koers uiteindelijk weer een getal van vijf cijfers bereikt. Dat zorgt ervoor dat een koers van $12.000 ook weer bereikbaar wordt. Volgens populair Twitter-kanaal George1Trader, is dit de laatste kans voor bears die nog short willen gaan. Zelf geeft George aan dat hij verwacht dat crypto naar de $12.000 plus stijgt als de koers meer dan €9.900-€10.000 wordt.

Analist van Cointelegraph, Michaël van de Poppe is het eens met de voorspellingen van George1Trader. Hij geeft aan dat de huidige situatie vergelijkbaar is met die vlak voor de bullish fase in 2019.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen