HomeBitcoin NieuwsBitcoin-prijs verstopt in online stripboek Bulltardia

Bitcoin-prijs verstopt in online stripboek Bulltardia

In een online stripboekserie met de naam Bulltardia zijn twaalf keys verstopt die samen een seed vormen voor een Bitcoin wallet. In de wallet zit 0,1 Bitcoin. De eerste twee hoofdstukken zijn te vinden in volume drie van Citadel 21. 

Er zijn verschillende leuke kansen geweest voor mensen die geïnteresseerd zijn in puzzels en gratis Bitcoin. Zo zijn er onder andere schattenjachten georganiseerd in de straten van barcelona, maar zijn er ook aanwijzingen verstopt in graffiti en zelfs in een muziekalbum. Dit keer is de uitdaging vooral interessant voor degene die het leuk vinden om stripboeken te lezen. Wie de puzzel als eerst weet te kraken, krijgt toegang tot een wallet die 0.1 Bitcoin bevat. Op het moment van schrijven staat dat gelijk aan ongeveer €824. 

Bitcoin en stripboeken gaan samen

Bulltardia is een online stripserie. De serie is geschreven en getekend door Dim Zayan en bevat dus 12 aanwijzingen voor de seed van de Bitcoin wallet. Op het moment zijn de eerste twee episodes te lezen in het laatste volume van Citadel 21. De overige hoofdstukken zullen de komende maanden uitgebracht worden.

Personages gebaseerd op Bitcoin

Wie de titel van de stripserie heeft gelezen, merkt waarschijnlijk al dat de schrijver veel inspiratie heeft opgedaan van Bitcoin. Zo is er een mysterieuze verzamelaar met lijfwachten in de vorm van beren. De verzamelaar en de bears nemen degenen gevangen die tegen de heilige fiat-kerk samenspannen en de maan aanbidden. Een ander personage is een honingdas met de naam Bit. Hij wordt door zijn vader Satoshi op pad gestuurd om de moonstone (met een Bitcoin B erop afgebeeld) terug te brengen naar de maan.

Alles lijkt er dus op te wijzen dat schrijver Zayan een groot fan van Bitcoin is. De stipserie kan dan ook leuk zijn voor iemand die zowel van Bitcoin als stripseries houdt. Al zullen er vast en zeker ook mensen zijn die de strips uitsluitend zullen doorspitten voor aanwijzingen, om zodoende toegang te kunnen krijgen tot de wallet met 0,1 Bitcoin.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen