HomeCrypto NieuwsCrypto reisorganisatie ziet stijging in boekingen van 46% ondanks coronavirus

Crypto reisorganisatie ziet stijging in boekingen van 46% ondanks coronavirus

Er zijn maar weinig mensen die zouden verwachten dat het aantal reizen dat geboekt werd zal stijgen tijdens deze pandemie. Toch was dat het geval bij een Travala.com. Dit bedrijf zag een grote stijging in boekingen ten opzichte van vorige maand. Het is overigens wel belangrijk om te vermelden dat de website in april een daling in boekingen zag ten opzichte van maart. Wellicht dat dit erop duidt dat mensen inmiddels weer meer reizen durven te boeken.

Minder restricties omtrent reizen

Juan Otero, de CEO van Travala.com vertelde in een interview met Cointelegraph dat het platform meer verkeer ziet dan andere bedrijven in de reisindustrie. 60% van de boekingen die in mei werden gedaan, werden in crypto betaald. Bitcoin werd voor 21% van de betalingen gebruikt. De AVA token van het bedrijf zelf werd in 16% van de gevallen gebruikt. Voor slechts 40% van de betalingen op het platform wordt PayPal of een creditcard gebruikt. 

De CEO van Travala.com geeft aan dat juist het betalen met cryptovaluta het reisplatform zeer interessant maakt. Hij geeft aan dat er in de reisbranche te weinig aandacht aan crypto besteed wordt, aangezien het een groeiende markt is. Dat zou volgens de CEO de reden zijn dat Travala.com sneller groeit dan andere reisplatforms.

Uitbreiding

Travala.com zou zich willen uitbreiden door partnerschappen aan te gaan met andere bedrijven. Zo is Travala.com onlangs nog samen gegaan met TravelByBit. Daardoor werd het niet alleen mogelijk om accommodaties te boeken, maar kan men tegenwoordig ook vluchten boeken via het platform. Kort daarna is Travala.com samen gaan werken met Booking.com. Daardoor kunnen mensen via Travala.com iedere accommodatie boeken die ook op Booking.com te zien is, en dus ook in crypto betalen.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen