HomeAltcoin NieuwsCrypto onderzoeksrapport voorspelt Bitcoin koers van $397.000 en koersen van BCH, LTC,...

Crypto onderzoeksrapport voorspelt Bitcoin koers van $397.000 en koersen van BCH, LTC, ETH en XLM zullen enorm stijgen

Een nieuw rapport van een crypto-onderzoeksbureau suggereert dat de Bitcoin prijs in de komende tien jaar richting een koers van $400.000 zou kunnen gaan. Het lijkt erop dat altcoins net als Bitcoin enorm in koers zullen gaan toenemen.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Stellar

Volgens Crypto Research Report, de uitgave van juni 2020, verwachten onderzoekers dat de prijs van Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Stellar een enorme stijging krijgen voor 2025. Deze stijging kan minstens 5 jaar duren. 

Bitcoin koers stijging van 11.000%

Volgens de onderzoeksgroep lijkt het erop dat Bitcoin aan het eind van 2029 slechts 0,44% van de totale beschikbare markt had bereikt. Als Bitcoin 10% van de totale beschikbare markt zou bereiken, dan zou de prijs van Bitcoin tot bijna $400.000 stijgen. Dat zou betekenen dat de prijs van Bitcoin met meer dan 4.000% zou stijgen voor 2030. Ook voor Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash zijn de verwachtingen positief. De grootste relatieve stijging wordt echter voor Stellar verwacht. De koers zou mogelijk van $0,07 naar $7,81 stijgen. Dat zou een prijsstijging van meer dan 11.000% betekenen.

Crypto Research Report

De onderzoekers uit Liechtenstein hebben de cryptovaluta’s geanalyseerd op basis van de totale beschikbare markt. Daarmee zouden de onderzoekers de mogelijke toekomstige prijs kunnen bepalen. Volgens het rapport is er bij het berekenen van de totale beschikbare markt met veel factoren rekening gehouden, waaronder belastingontduiking, opslag van waarde, online transacties, microbetalingen, online gokken etc. Dat zijn immers allemaal zaken waarbij het interessant kan zijn om in cryptovaluta te investeren.

Wil je dit rapport zelf kunnen lezen? Dat is mogelijk door deze pagina te bezoeken.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen