HomeBitcoin NieuwsCasa brengt Bitcoin Wallet uit voor extra privacy

Casa brengt Bitcoin Wallet uit voor extra privacy

Het bedrijf Casa heeft onlangs een nieuwe Bitcoin wallet gelanceerd die zowel voor de ervaren cryptoliefhebber als voor de beginner een uitkomst kan vormen. Het bedrijf geeft aan Casa Wallet te hebben gemaakt naar aanleiding van een investering van Mantis VC. Casa Wallet is een software wallet die ontwikkeld is voor zoveel mogelijk privacy. Zo hoeven gebruikers behalve een voornaam en een e-mailadres geen persoonlijke gegevens in te vullen.

Geen account nodig met SEED

Je hoeft bij Casa geen account te maken met een seed phrase. Dat is een code waarmee je toegang kunt krijgen tot de wallet. Volgens Casa kunnen de gebruikers een sleutel aanmaken dat lokaal wordt opgeslagen op een mobiel apparaat. Er wordt een versleutelde back-up opgeslagen in twee delen, een gedeelte bij Casa en een gedeelte op de cloud. Je kunt deze backup alleen terughalen door middel van two-factor authentication.

Casa Wallet heeft ook een handige feature genaamd Key Health. Daarmee kun je controleren wat de staat van je wallet is. Zo kun je met behulp van deze functie bijvoorbeeld nagaan of de wallet een backup heeft.

Niet de eerste wallet-app van Casa

Dit is overigens niet de eerste wallet-applicatie van Casa. Eerder bracht het bedrijf al Sats uit voor Android en iOS. Deze applicatie kun je gebruiken zonder dat je in het bezit bent van een zogenaamde Casa Node, een apparaat dat ontwikkeld is door Casa.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen