HomeAltcoin Nieuws5 Beste altcoins van dinsdag 1 september 2020 - UMA, AMPL, XEM,...

5 Beste altcoins van dinsdag 1 september 2020 – UMA, AMPL, XEM, ETH en TRX

Wie Bitcoin aan het begin gekocht heeft, zou een enorm rendement behaald kunnen hebben. In crypto beleggen kan een uitstekende investering zijn. Belangrijk is dan wel om goed in de gaten te houden welke cryptovaluta’s het meest interessant zijn. Om die reden posten we bij Cryptovaluta Nieuws met enige regelmatig een top 5 van de belangrijkste stijgers in de top 50 van cryptocurrencies. Dit zijn de belangrijkste stijgers van de afgelopen 24 uur!

5 Beste altcoin van 1 september 2020

1 UMA

We beginnen bij UMA. UMA is onder het grote publiek nog niet echt bekend, maar is absoluut terug te vinden in de crypto top 50. De afgelopen 24 uur is de UMA koers gestegen met 25,63%. De koers is daardoor momenteel gelijk aan $24,72. UMA is zeker een cryptocurrency om goed in de gaten te houden. Voor beleggers kan ook het idee achter deze cryptovaluta interessant zijn.

2 Ampleforth AMPL

Ampleforth is nog een goed voorbeeld van een crypto die bij het publiek minder bekend is. Op het moment van schrijven staat de Ampleforth koers op $2,36. Uniek aan deze cryptocurrency is dat de voorraad afhankelijk is van de vraag. Ampleforth is in 24 uur met 23,74% gestegen. Ook dit is dus een cryptocurrency waarvan het aan te raden is om de koers goed in de gaten te houden.

3 NEM XEM

XEM, oftewel NEM, heeft op dit moment een koers van $0,159. In de afgelopen 24 uur is deze cryptovaluta erin geslaagd om met 16,53% te stijgen. 

4. Ethereum ETH

Ethereum is een van de meest bekende cryptovaluta’s. Het is dan ook verrassend dat we Ethereum terug vinden in deze lijst, gezien de meer bekende cryptovaluta’s vaak minder volatiel zijn. Op het moment gaat het dus ontzettend goed met Ethereum. In de afgelopen 24 uur is de Ethereum koers met meer dan 11 procent gestegen.

5. TRON TRX

TRON is nog een bekende cryptovaluta. Op het moment van schrijven is de TRON koers van $0,030. Dat houdt in dat deze cryptocurrency de afgelopen 24 uur met 9,92% gestegen is.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen