HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers weer boven de $9000, 8300 euro, Ethereum en Ripple stijgen...

Bitcoin koers weer boven de $9000, 8300 euro, Ethereum en Ripple stijgen mee

Vandaag staat de Bitcoin koers weer boven de 9000 dollar, dat is ongeveer 8300 euro. De koersen van Ethereum en Ripple zien we vandaag ook licht stijgen. Kan Bitcoin weer naar de 10.000 dollar?

Bitcoin koers door 9000 dollargrens

Na een zijwaartse periode zien we vandaag de Bitcoin koers stijgen. Op dit moment staat de koers van Bitcoin op $9.046,64 dollar. Omgerekend naar euro is dat ongeveer €8,377.81 euro. In de afgelopen 24 uur is dat een stijging van meer dan 3 procent.

In de bovenstaande grafiek kun je zien dat het na de Bitcoin halving vrij rustig was. De koers is vrij stabiel op een paar kleine dalingen na die direct gecorrigeerd werden. Nu Bitcoin weer boven de 9000 dollargrens staat is het belangrijk dat de koers daar kan blijven. Op dit moment zie je dat er nog veel weerstand is om verder te stijgen. Maar je ziet nu ook dat er veel steun is, omdat de koers er nog boven staat en niet direct weer direct terug keert tot onder de 9000 dollar grens.

Ethereum en Ripple stijgen mee

Ook de koersen van Ethereum en Ripple zien we vandaag licht mee stijgen. Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op $193,02 dollar en de koers van Ripple staat nu op $0,199514 dollar. Beide koersen zijn in de afgelopen 24 uur rond de 1 procent gestegen. Als Bitcoin verder stijgt dan is het goed mogelijk dat Ethereum weer door de 200 dollargrens gaat en Ripple boven de 20 dollarcent uitkomt.

Bitcoin koers verwachting

Voor Bitcoin is het belangrijk dat er voldoende steun is om boven de 9000 dollar te blijven. Als dat lukt dan is het goed mogelijk dat de koers verder stijgt richting de 9300 en verder. Zo niet dan is het goed om rekening te houden met een daling terug naar de 8800 dollar en misschien wel lager.

Volg hier live de Bitcoin koers via de grafiek en houd onze website in de gaten voor het laatste cryptovaluta nieuws.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen