HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers analyse 2020 van week 14

Bitcoin koers analyse 2020 van week 14

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin euro koers op €6.449,04. Bitcoin vertoont nu alweer een aantal dagen een stijgende trend. Terwijl we in onze vorige Bitcoin koers analyse nog schreven dat Bitcoin een aanval op de €6000 deed, is Bitcoin gewoon door blijven stijgen. Dit terwijl de koers vorige week zondag nog erg laag lag. Bitcoin had toen namelijk een koers van €5298,92. Terwijl Bitcoin nog schommelingen vertoont, zien we over het algemeen wel een stijgende lijn. Als gevolg van de marktcrash lag de koers van de Bitcoin op 12 maart namelijk nog op €4343,02. Inmiddels is de koers dus weer flink gestegen.

Wat zijn onze Bitcoin koers verwachtingen?

Vooral nu de Bitcoin halving steeds dichterbij komt, raken veel cryptovaluta liefhebbers enthousiast. Onze Bitcoin koers verwachtingen voor dit jaar zijn dan ook bullish. Ook veel andere analisten verwachten enorme winsten voor investeerders na de halving. Ook na de twee vorige halvings was er sprake van een flinke stijging. Omdat we niet vaker dan dat een halving hebben meegemaakt, is het echter moeilijk om te beoordelen of dit voor iedere halving het geval zal zijn. Er zijn dan ook nog analisten die hier sceptisch over zijn.

Bitcoin nu kopen?

Nu bitcoins kopen of niet? Wij hebben zeker bullish verwachtingen en verwachten dan ook dat dit een uitstekend moment is om Bitcoin te kopen. Toch zal de koers richting de halving toe nog pieken en dalen vertonen. Je kunt er dus ook voor kiezen om te wachten tot de koers weer iets lager ligt. Houd er bovendien rekening mee dat nieuws rondom COVID-19 of nieuwe maatregelen bijvoorbeeld roet in het eten zouden kunnen gooien. 

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen