HomeBitcoin NieuwsBitcoin kan nog verder stijgen na de stijging van 150 procent

Bitcoin kan nog verder stijgen na de stijging van 150 procent

Het lijkt erop dat Bitcoin zich voorbereid op een krachtige aanval. Dat kunnen we baseren op de huidige cijfers, marktgegevens uit het verleden en op hoe de markt eerder op de halvings reageerde.

Bitcoin koers plus 150 procent

De Bitcoin koers is ten opzichte van maart met 150% gestegen. Dankzij de marktcrash bereikte Bitcoin begin maart het dieptepunt van dit jaar. Wanneer we de huidige situatie vergelijken met cijfers uit het verleden, kunnen we mogelijk een stijgende trend van langere duur verwachten.

Een kleine correctie

Vlak na de Bitcoin halving, die over vijf dagen al plaatsvindt, verwachten de meeste technische analisten van Bitcoin dat de prijs iets gecorrigeerd zal worden. In de halvings die in 2012 en 2016 plaatsvonden zagen we immers ook dat de prijs voor de halving flink toenam en daarna iets gecorrigeerd werd. Op de middellange termijn heeft de koers van Bitcoin de neiging om na een halving een langere tijd te stijgen. De eerste halving zorgde voor een stijging van 10.000% en de tweede halving zorgde voor een prijsstijging van 2.500%.

Begint het stijgen nu pas echt?

Gebaseerd op de cijfers van 2012 geeft Mohit Sorout, oprichter van Bitazu Capital, aan dat de stijging misschien pas echt begint nu Bitcoin op $9.500 staat. Hij zegt dat Bitcoin nu pas aan het opwarmen is. Als de verwachte correctie niet optreedt na de halving, zou dit een belangrijk teken zijn dat Bitcoin een steeds betere manier wordt om waarde op te slaan. Als Bitcoin boven de $10.000 uitstijgt, kan dit tot nieuwe local highs van meer dan $13.500 leiden. 

Positieve factoren leiden tot bullish verwachtingen

Grote exchanges zoals Binance en Coinbase behaalden de laatste weken records wat de high spot volumes betreft. De vele positieve factoren zorgen ervoor dat veel mensen bullish verwachtingen hebben.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BinanceBinance
300+ Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen