HomeBitcoin NieuwsBitcoin is nu volledig hersteld van de marktcrash, minder correlatie met de...

Bitcoin is nu volledig hersteld van de marktcrash, minder correlatie met de aandelen

De Bitcoin euro koers is nu twee keer zo hoog als tijdens de crash in maart het geval is. In een dag steeg Bitcoin weer 10%. Vergeleken met de aandelen doet Bitcoin het dus ontzettend goed. Vandaag, op 24 april, zocht Bitcoin even support op een koers van $7.500. Een onverwachte stijging zorgde ervoor dat Bitcoin weerstand brak en minder correlatie met de aandelen vertoonde.

Bitcoin zocht support rond een koers van $7.500

Aan de hand van data afkomstig van CryptoKoersEuro kunnen we zien dat Bitcoin op donderdag support zocht op een koers van $7.500. De dag ervoor bereikte Bitcoin zelfs een koers van $7.760. Er deden zich slechts drie kleine dalingen voor naar een koers van $7.400. Het lijkt er dus op dat Bitcoin dit keer sterk in zijn schoenen staat. Dit is de beste prestatie van Bitcoin sinds het midden van maart, toen Bitcoin met 60% daalde, net als de aandelen. Sinds die tijd heeft Bitcoin geprobeerd om de koers te herstellen en om de correlatie met staatsobligaties en de aandelen te verbreken. Op het moment lijkt het er dus op dat Bitcoin dit eindelijk gelukt is.

De koers van $9.000 is weer haalbaar

Volgens een analist van Cointelegraph, Michaël van de Poppe, lijkt het zelfs mogelijk dat Bitcoin weer een koers van $8.400 of $9.000 bereikt. Hij geeft aan dat het in dit geval wel belangrijk is dat vandaag goed afgesloten wordt. Wanneer vandaag onder de $7.400 wordt afgesloten, dan zullen longs misschien weer minder interessant zijn.

Ben jij benieuwd wat de koersen zullen doen? Houd onze analyses dan in de gaten. Daarin beschrijven we wat de koers de afgelopen dagen heeft gedaan en wat onze toekomstverwachtingen zijn.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen