HomeAltcoin NieuwsDigiByte (DGB) koers is al meer dan 100 procent gestegen

DigiByte (DGB) koers is al meer dan 100 procent gestegen

DigiGyte (DGB) is niet te stoppen! In de afgelopen 7 dagen is de DigiByte koers al ruim meer dan 100 procent gestegen. Alleen vandaag zien we al een koersstijging van ruim 20 procent. Door deze enorme stijging staat DigiByte nu in de top 40, gerangschikt op market cap.

Live DigiByte (DGB) koers Grafiek

DigiByte (DGB) koers verdubbeld in de afgelopen dagen

Sinds vorige week is de prijs van DigiByte (DGB) verdubbeld. In de afgelopen 7 dagen is de koers van DGB met 112.4% gestegen. Aan het begin van de week stond de DigiByte euro koers nog ver onder de 1 eurocent op 0.007 eurocent. Sinds woensdag zien we de koers stijgen. In de grafiek kun je zien dat de koers sinds woensdag met een paar kleine dalingen tussendoor omhoog is geschoten.

Op het moment van schrijven behoort DIgiByte tot de best presteren cryptomunten van de top 100 cryptocurrencies. Vandaag is de koers met ongeveer 30 procent verder gestegen. Voor 1 DGB betaal je nu ongeveer 0.013 eurocent. De totale market cap is in de afgelopen dagen gestegen van ongeveer 101 miljoen dollar naar ruim 1820 miljoen dollar.

DigiByte koers verwachting

Zoals het er nu naar uitziet is het einde van de koersstijging nog niet inzicht. Let wel op dat er een aantal correcties zullen volgen, zoals in de afgelopen dagen ook is gebeurd. Het wordt afwachten of de koers weer richting de 0.015 eurocent kan stijgen. In juni 2019 was het de laatste keer dat de DIgiByte koers zo hoog stond.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen