HomeBitcoin NieuwsBitcoin koers analyse van 24 april 2020

Bitcoin koers analyse van 24 april 2020

Bitcoin heeft op het moment van schrijven een koers van €6.878,23 volgens de gegevens van CryptoKoersEuro. Wanneer we de Bitcoin koers vergelijken met enkele dagen terug, is deze ontzettend gestegen. Donderdag 23 april maakte Bitcoin namelijk een enorme stijging door. Bitcoin brak eindelijk de weerstand, waardoor Bitcoin weer support kon zoeken op $7.500. Omgerekend dus op een koers van bijna €6.940. Vandaag zien we dat Bitcoin in eerste instantie slechts een aantal keren naar een koers van $7.400 toe neigde te gaan. Vandaag zagen we Bitcoin aan het eind van de dag weer langzaam dalen. Het is nu even afwachten op wat voor koers Bitcoin vandaag af zal sluiten.

Wat kunnen we de komende dagen verwachten?

Mocht de koers vandaag afgesloten worden boven de $7.500, dan heeft Bitcoin een nieuwe support gevonden. De kans is dan groot dat Bitcoin de komende tijd weer in koers toeneemt. Onze verwachtingen zijn in dat geval bullish en longs worden interessant. Mocht de koers uiteindelijk toch tot onder de $7.400 zakken, dan lukt het Bitcoin de komende dagen waarschijnlijk nog niet om support te vinden op $7.500. In dat geval zullen longs de komende tijd waarschijnlijk ook minder interessant zijn.

In onze ogen is het dus interessant om long te gaan als Bitcoin vandaag afsluit met een positie van $7.500. Wanneer dit niet het geval is, raden we je aan om voor shorts te kiezen. Long gaan wordt dan pas weer interessant als Bitcoin later alsnog support weet te vinden, of als de crypto een enorme daling meemaakt.

Houd ons platform in de gaten

Vandaag zal een belangrijke dag zijn voor wie de komende dagen van plan is om in Bitcoin en andere cryptovaluta te investeren. Begin volgende week zullen we de situatie nog eens analyseren. Houd ons platform goed in de gaten als je benieuwd bent naar hoe Bitcoin en andere cryptovaluta presteren.

Top 5 Cryptovaluta Brokers

BrokerInformatieAanmelden
BitvavoBitvavo
100+ cryptovaluta kopen, verkopen en traden
iPhone en Android app
LiteBitLiteBit
80+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
Bitcoin MeesterBitcoin Meester
Bijna 200 cryptovaluta kopen en verkopen
Android en iPhone app
BTC DirectBTC Direct
Cryptovaluta kopen met creditcard
CoinmerceCoinmerce
100+ cryptovaluta kopen en verkopen
iPhone en Android app
RELATED ARTICLES

Most Popular

Direct Crypto Kopen